Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB çocuk meclisi üyeleri çocuk polisler trafiği denetliyor programına katıldı ABB çocuk meclisi üyeleri çocuk polisler trafiği denetliyor programına katıldı Başkentteki küçük yaştaki bireylere yönelik eğitici faaliyetler hayata geçirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Ankaralı minikler trafik ekipleri ile birlikte araç denetimlerinde bulundular.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin açtığı 6 Şubat’tan Günümüze Mektuplar sergisi ziyaretçilerini bekliyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin açtığı 6 Şubat’tan Günümüze Mektuplar sergisi ziyaretçilerini bekliyor Cumhuriyet tarihinin en ağır doğa olaylarından olan 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin acısı ülke genelinde paylaşılmaya devam ediliyor. Yapılan sosyal sorumluluk çalışmaları ile olası yeni depremlere karşı bilinçlendirilme hedefleniyor.
ABB 23 Nisan kutlamaları için hazırlanan programları duyurdu ABB 23 Nisan kutlamaları için hazırlanan programları duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi az bir zaman kalan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla günler sürecek bir program takvimi oluşturdu. Söz konusu takvimde pek çok şenlikler ve konser yer aldı.
AŞTİ ramazan bayramı tatilinde yüzbinlerce yolcuyu ağırladı AŞTİ ramazan bayramı tatilinde yüzbinlerce yolcuyu ağırladı Ankara Büyükşehir Belediyesinin sahibi olduğu ve Ankara'nın merkez otogarı olan AŞTİ yoğun bir dönemi daha geride bıraktı. Vatandaşlar Ankara'ya gidip gelirken yine AŞTİ'yi tercih etti.
ABB Meclisi nisan ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi! ABB Meclisi nisan ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi! Bugün Ankara Büyükşehir Meclisi tarafından Nisan ayı ikinci toplantısı yapıldı. Bu toplantı Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Ertan Işık başkanlığında tamamlandı.
ABB'nin açtığı emekli lokallerine ilgi sürüyor ABB'nin açtığı emekli lokallerine ilgi sürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın sosyal hayatın içinde kalması için projeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda başkentliler açılan lokal ve etkinlik alanlarından duydukları memnuniyeti belirtiyor.
ABB'den Ankara'ya yeni yatırım! Genç Akademi Ulus geliyor ABB'den Ankara'ya yeni yatırım! Genç Akademi Ulus geliyor Ankara'da yaşayan gençler için yeni yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projeye daha imza attıklarını duyururken Genç Akademi Sıhhıye'nin ardından Genç Akademi Ulus'un yapımı için kolları sıvadı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir? 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 5 yıl daha görevde kalacağı kesinleşen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılacağı merak edildi. Masur Yavaş'a ulaşmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken başkanın iletişim numarası da araştırılan konular arasında yer aldı.
ABB, Koru mahallesi Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi'ne devam ediyor! ABB, Koru mahallesi Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi'ne devam ediyor! Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda daha önce başlanan Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi'nin hızla devam ettiği belirtildi.
Ankara'da modern taksi durağı sayısı artıyor! ABB 46 taksi durağını yeniledi Ankara'da modern taksi durağı sayısı artıyor! ABB 46 taksi durağını yeniledi Başkent Ankara'ya belediyeler tarafından kazandırılan yatırımlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi de kent estetiği için yeni adımlar artmaya devam ederken modern taksi duraklarının sayısını da artırıyor. Bu çerçevede Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verirken modern taksi durakları da dikkat çekmeye devam ediyor.
ABB Başkanı Yavaş'ın Meclis çoğunluğunu CHP'nin alması ile 5 yıldır reddedilen projelerini hayata geçirmesi bekleniyor! ABB Başkanı Yavaş'ın Meclis çoğunluğunu CHP'nin alması ile 5 yıldır reddedilen projelerini hayata geçirmesi bekleniyor! CHP'li belediyeler ABB ve İBB'nin Büyükşehir Belediye Meclisinde çoğunlukları olmadığı için 5 yıldır projeleri reddediliyordu. AKP ve MHP'nin oyları ile projeleri reddedilen ABB ve İBB Başkanlarının yeni dönemde Meclis çoğunluğunu sağlamaları ile beraber projelerini bir bir hayata geçirmeleri bekleniyor.
Şehit itfaiye erlerinin adlarının verildiği ABB İtfaiye istasyonları hizmete başladı Şehit itfaiye erlerinin adlarının verildiği ABB İtfaiye istasyonları hizmete başladı Görevlerini yaparken şehit olan iki itfaiye erinin adı Ankara'da yaşatılıyor. Geçtiğimiz haftalarda yapımı tamamlanan iki itfaiye binası çalışmaya başladı.