Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB, okul kantininde geçerli 550 TL ödemeyi 13.547 çocuk için ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına yatırdı! ABB, okul kantininde geçerli 550 TL ödemeyi 13.547 çocuk için ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına yatırdı! Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklamalara göre toplamda 13 bin 547 ihtiyaç sahibi aile için 550 TL ödemenin hesaplara yatırıldığı ifade edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! 4 Mayıs itibariyle o güzergahlar değişiyor Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! 4 Mayıs itibariyle o güzergahlar değişiyor Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklamalara göre Pursaklar'da yaşanan yol çalışmaları için güzergahların değişeceği ifade edildi.
ABB YHT Gar'a öğrenci çalışma istasyonu açıldığını duyurdu ABB YHT Gar'a öğrenci çalışma istasyonu açıldığını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirdeki üniversite öğrencilerinin rahat ortamlarda ders çalışması için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Başkan Mansur Yavaş açılan yeni yer hakkında paylaşımda bulundu.
ABB Ankara'nın trafik sorunlarını çözeceğini duyurdu! ABB Ankara'nın trafik sorunlarını çözeceğini duyurdu! Ankara'da son dönemde yaşanan trafik sorunları pek çok vatandaşın da gündeminde yer alıyor. Atan nüfus yoğunluğu nedeniyle trafik çilesinin başladığı Ankara'da bu sorunların çözümü için Ankara Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi açıkladı! ABB'nin ambleminin değişmesi için talep var Ankara Büyükşehir Belediyesi açıkladı! ABB'nin ambleminin değişmesi için talep var Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Belediye yaptığı son dakika açıklaması ile dikkati çekerken belediyenin ambleminin değişmesi konusunda talep geldiğini duyurdu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Miras Şantiye Gezileri devam ediyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Miras Şantiye Gezileri devam ediyor! Turizmin canlanması amacı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ankara Miras Şantiye Gezileri'nin devam ettiği ifade edildi.
ABB, Mavi Göl Rekreasyon alnının 24 saat kapalı kalacağını duyurdu ABB, Mavi Göl Rekreasyon alnının 24 saat kapalı kalacağını duyurdu Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi duyuruda Mavi Göl Rekreasyon alnının yapılacak olan ilaçlama işlemi nedeni ile 24 saat kadar kapalı kalacağı ifade edildi.
ABB duyurdu! BELMEK, son 5 yılda 113 bin 167 kadına destek sağladı ABB duyurdu! BELMEK, son 5 yılda 113 bin 167 kadına destek sağladı Kadınların becerilerini kazanma ve meslek edinmeleri için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen kurslar ile binlerce kadının hayatına dokunulmaya devam ediyor.
ABB'den yarın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! ABB'den yarın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankaralı vatandaşlar için beklenen olumsuz hava şartlarına karşı uyarılar yapıldı.
ABB vektörle mücadele koordinasyon toplantısı düzenledi ABB vektörle mücadele koordinasyon toplantısı düzenledi Hastalık taşıyan canlılar sorunu çözmek için yerel yönetimler düzeyinde önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi de toplum sağlığını etkileyen bu çalışma hakkında atılan adımı açıkladı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Yenimahalle Toptancı Hali esnafı ile bir araya geldi ABB Başkanı Mansur Yavaş Yenimahalle Toptancı Hali esnafı ile bir araya geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da hal esnaflarına sık sık ziyaret düzenliyor. Bu kapsamda Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte hale gitti.
Büyükelçi ve Misyon Şeflerine 23 Nisan Resepsiyonu düzenleyen ABB Başkanı Yavaş'tan önemli açıklamalar Büyükelçi ve Misyon Şeflerine 23 Nisan Resepsiyonu düzenleyen ABB Başkanı Yavaş'tan önemli açıklamalar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Başkent Ankara'da çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Başkentteki büyükelçiler ve misyon şefleri için resepsiyon düzenleyen Başkan Yavaş, önemli açıklamalarda da bulundu.