Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı birinci toplantısı yapıldı Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı birinci toplantısı yapıldı Ankara ile ilgili önemli konuların görüşüldüğü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısının mayıs ayındaki ilk oturumu gerçekleşti. ABB Meclisi'nde görüşülen konular ise vatandaşların gündeminde yer aldı.
ABB Miras Şantiye Gezileri ile vatandaşlara tarihi alanları gezdiriyor ABB Miras Şantiye Gezileri ile vatandaşlara tarihi alanları gezdiriyor Ankara Büyükşehir Belediyesi şehirdeki tarihi yerleri koruma adına çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmaları hem görmek hem de o yerleri gezmek isteyenler ise ücretsiz bir şekilde ABB tarafından geziye çıkarılıyor.
ABB 3 gün sürecek 19 Mayıs Konser Takvimini duyurdu ABB 3 gün sürecek 19 Mayıs Konser Takvimini duyurdu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının yıl dönümüne çok az bir zaman kala Ankara halkı için önemli bir duyuru geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi günler sürecek kutlama programının detaylarını paylaştı.
ABB Ulus Tarihi Kent Merkezi’ne ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor ABB Ulus Tarihi Kent Merkezi’ne ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor Ankara merkezi yerlerinde kentin tarihine ışık tutan eserler barındırıyor. Bu yerlerin yerli ve yabancı turistler tarafından daha rahat görünmesi için çalışan Ankara Büyükşehir Belediyesi bir paylaşımda bulundu.
ABB'nin Ankara Kalesi'nde başlattığı restorasyon çalışmaları havadan görüntülendi ABB'nin Ankara Kalesi'nde başlattığı restorasyon çalışmaları havadan görüntülendi Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin çehresinin değişmesi ve güzelleşmesi için çalışmalarına devam ederken bir yandan da başlattığı restorasyon çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Başkentin simgelerinden olan Ankara Kalesi'nin duvarlarında meydana gelen çatlaklar için başlatılan restorasyon çalışmaları da havadan görüntülendi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi yazar Tolga Aydoğan’ı ağırladı Ankara Büyükşehir Belediyesi yazar Tolga Aydoğan’ı ağırladı Ankara Büyükşehir Belediyesi birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara'daki etkinliklerle ilgili bilgiler vatandaşlarla paylaşılmaya devam ederken belediye bu kez bir program kapsamında yazar Tolga Aydoğan’ı ağırladı.
ABB'den Anneler Gününe özel Kadın Emeği Pazarı ABB'den Anneler Gününe özel Kadın Emeği Pazarı Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla "Kadın Emeği Pazarı" kurdu. Kadın girişimcilerin hazırladığı el emeği, göz nuru ürünler Batıkent Rekreasyon Alanı'nda kurulan pazarda satışa sunuldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi gençleri geleceğin mesleklerine hazırlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi gençleri geleceğin mesleklerine hazırlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “Geleceğin Meslekleri için İstihdam Oluşturma Projesi” kapsamında farklı branşlardaki meslek edindirme kurslarıyla Başkentliler, geleceğin mesleklerine hazırlanıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Başkent 153 birkaç saatliğine çağrılara kapatılıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Başkent 153 birkaç saatliğine çağrılara kapatılıyor Ankara'da ikamet eden vatandaşların sorun ve taleplerini daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için hizmet veren Başkent 153 Çağrı Merkezi'ne ilişkin bir son dakika açıklaması geldi. Başkent 153'ün belirli saat aralıklarında çağrılara kapalı olacağı öğrenildi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş AB ülkelerine seslendi "Gerekli iradeyi göstermelerini bekliyoruz" ABB Başkanı Mansur Yavaş AB ülkelerine seslendi "Gerekli iradeyi göstermelerini bekliyoruz" 9 Mayıs Avrupa Günü olmasından dolayı Ankara'da bir resepsiyon gerçekleştirildi. Resepsiyona katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş Türkiye'nin AB'den birliğe üyelik konusunda yapıcı adımlar atmasını istediklerini belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Leman Sam konseri düzenleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi Leman Sam konseri düzenleyecek Başkent Ankara'da birbirinden farklı konser programları düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'daki konserler vatandaşların gündeminde yer edinirken bu kez Leman Sam konserine Ankara Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği yapacağı ifade edildi.
Siyasette Yenilik Ödülü Başkent Ankara'ya verildi! Siyasette Yenilik Ödülü Başkent Ankara'ya verildi! Merkezi Viyana’da bulunan Siyasette Yenilik Enstitü’sünün demokrasi alanındaki “Siyasette Yenilik” ödülüne bu yıl Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin layık görüldü. Ödülle ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bilgiler verildi.