Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB KPSS Genel Tekrar Kampı ücretli mi, nerede yapılıyor, nasıl gidilir? ABB KPSS Genel Tekrar Kampı ücretli mi, nerede yapılıyor, nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzdeki aylarda gerçekleşecek KPSS sınavı için bir tekrar etkinliği düzenleneceği açıklanmıştı. Sınava günler kala öğrencilerin kaçırmak istemediği bu fırsat ile ilgili detaylı bilgiler araştırılmaya başlandı.
ABB Başkanı Yavaş Kayseri'de konuştu "Eşit hizmet eden kazanır" ABB Başkanı Yavaş Kayseri'de konuştu "Eşit hizmet eden kazanır" 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bazı yerlerde seçimin tekrarlanması kararı alınmıştı. O yerler arasında olan Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP Adayı Deniz Yağan'ın yaptığı mitinge katılanlar arasında Mansur Yavaş'ta yer aldı.
ABB'nin hazırladığı ders çalışma istasyonları öğrencileri bekliyor ABB'nin hazırladığı ders çalışma istasyonları öğrencileri bekliyor Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştıran farklı proje ve programları içeren adımlar atılıyor. Yapılan çalışmalar ile gençlerin sağlıklı bir ders çalışma ortamına sahip olması hedefleniyor.
ABB'den Ulus'a iki yeni yatırım! Ulus Kültür Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Duraklarında çalışmalar sürüyor ABB'den Ulus'a iki yeni yatırım! Ulus Kültür Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Duraklarında çalışmalar sürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente değer kazandıracak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. ABB tarafından hayata geçirilen projelerle ilgili bilgiler kamuoyunun gündeminde yer alırken Ulus’a değer katacak projelere devam ediliyor. ABB tarafından yapılan açıklama ile Ulus'a iki yeni projenin daha kazandırılacağı ifade edildi.
ABB KPSS sınavına girecek adaylar için tekrar kampı düzenleyecek ABB KPSS sınavına girecek adaylar için tekrar kampı düzenleyecek ABB eğitim konusunda önceki dönemlerde yaptığı programları artırarak devam ettiriyor. Maddi imkanı sınava hazırlık döneminde yetersiz kalan adaylar için KPSS öncesi geniş katılımlı bir tekrar kampı hazırlanacağı öğrenildi.
ABB Başkanı Yavaş en beğenilen siyasiler arasında ilk sırada yer aldı ABB Başkanı Yavaş en beğenilen siyasiler arasında ilk sırada yer aldı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandıktan zaferle çıktığı gibi anketlerde de ilk sırada yer alamaya devam ediyor. Konu ile ilgili Metropoll şirketi tarafından yapılan bir anket Yavaş'ın arkasındaki desteği gözler önüne serdi.
ABB çocuk etkinlik merkezlerinin kayıtları başlıyor ABB çocuk etkinlik merkezleri kayıtları başlıyor Küçük yaşta çocuğu olan aileler, evlatlarının gelişim dönemine büyük dikkat ediyor. Çocuklarının gelişim çağını doğru bir şekilde yönlendirmek isteyen ebeveynler çocuklarını çeşitli kurs ya da eğitim yerlerine kayıt ettiriyor.
Ankara 19 Mayıs'ı on binlerin katıldığı ABB konseri ile kutladı Ankara 19 Mayıs'ı on binlerin katıldığı ABB konseri ile kutladı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs etkinlikleri bugün sona erdi. Milli duyguların doruklarda yaşandığı konserde ABB Başkanı Mansur Yavaş önemli mesajlar verdi.
19 Mayıs coşkusunu yaşatacak olan ABB'den Mor ve Ötesi konseri 19 Mayıs coşkusunu yaşatacak olan ABB'den Mor ve Ötesi konseri Ankara'da 19 Mayıs kapsamında konser programlarına hız verildi. Bugün kentte gerçekleşecek olan konserlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi de coşkulu bir programa imza atacağını kaydetti. Bu çerçevede Mor ve Ötesi konserinin bugün gerçekleşeceği ifade edildi.
ABB'nin Miras Şantiye Gezilerine kayıt alınmaya devam ediyor ABB'nin Miras Şantiye Gezilerine kayıt alınmaya devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı, kentte çalışmaların devam ettiği şantiyelerde vatandaşlar için geziler düzenlemeyi sürdürüyor. Bu çerçevede ABB'nin Miras Şantiye Gezileri için kayıtlar da alınmaya devam ediyor.
ABB Başkanı Mansur Yavaş 19 Mayıs Bayramı için kutlama mesajı yayınladı ABB Başkanı Mansur Yavaş 19 Mayıs Bayramı için kutlama mesajı yayınladı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaklaşan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj paylaştı. Başkan Yavaş mesajında gençlik vurgusu yaptı.
ABB Mamak’ta Gençlik Çocuk ve Aile Danışmalık Merkezini hizmete açtı ABB Mamak’ta Gençlik Çocuk ve Aile Danışmalık Merkezini hizmete açtı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yatırımlarına devam ediyor. Belediyenin yatırımları devam ederken Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi'nin de Mamak ilçesindeki Mutlu Aile Yaşam Merkezi’nde hizmet vermeye başladığı ifade edildi.