Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB’nin eczacı adaylarına yönelik kursları tamamlandı ABB’nin eczacı adaylarına yönelik kursları tamamlandı Ankara Büyükşehir Belediyesinin Ankara Eczacı Odası iş birliği ile gerçekleştirdiği Eczane Destek Personel Eğitimi kapsamında gerçekleşen 8 haftalık kursları tamamladı.
ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı
ASKİ Elmadağ’daki muhtarların sorunlarına çözüm aradı ASKİ Elmadağ’daki muhtarların sorunlarına çözüm aradı ASKİ Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay, Elmadağ muhtarlarıyla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve çözüm aradı.
ABB’nin Benim Hocam’la gerçekleştirdiği YKS Deneme Sınavı’nın kazananları açıklandı ABB’nin Benim Hocam’la gerçekleştirdiği YKS Deneme Sınavı’nın kazananları açıklandı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Benim Hocam Yayıncılık ve Ne Okusan? adlı web sitesi ile ortak gerçekleştirilen YKS Deneme Sınavı’nın kazananları belli oldu.
ABB Başkanı Yavaş ATİD Turizmin En'leri Ödül töreninde konuştu ABB Başkanı Yavaş ATİD Turizmin En'leri Ödül töreninde konuştu ATİD ile TUADER işbirliğinde "ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni" düzenlendi. Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı. Başkan Yavaş, burada bir de konuşma gerçekleştirdi.
EGO’ya bağlı toplu taşıma araçlarının sefer ve yolcu sayıları paylaşıldı EGO’ya bağlı toplu taşıma araçlarının sefer ve yolcu sayıları paylaşıldı EGO Genel Müdürlüğü, kendisine ait toplu taşıma araçlarının günlük sefer ve yolcu sayılarını sosyal medya hesapları ve internet sayfası üzerinden paylaştı.
Ankara halkı ABB'nin Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Başkent programı ile beraber spor yapacak Ankara halkı ABB'nin Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Başkent programı ile beraber spor yapacak Spor günlük hayatta önemli bir yer kaplıyor. İnsan sağlığına olumlu etkisi olan ve uzmanlar tarafından tavsiye edilen spor yapma ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu.
Ankara'da belediye kat karşılığı konut ihalesi yapacak! O ilçede yeni konut projesi hayata geçiyor Ankara'da belediye kat karşılığı konut ihalesi yapacak! O ilçede yeni konut projesi hayata geçiyor Ankara'da artış gösteren konut fiyatları, kredi faizlerinin yükselmesi gibi nedenlere bağlı olarak ev sahibi olmak bir hayli zorlaştı. Konut sahibi olmak isteyenler alternatif satışlara yönelirken Ankara'da belediyenin kat karşılığı konut ihalesi yapacağı öğrenildi.
ABB Kurban Bayramı’na yönelik yardım kampanyası mesajlarıyla ilgili açıklama yaptı ABB bayram öncesi yardım mesajlarıyla ilgili açıklama yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kurban Bayramı öncesi vatandaşların telefonlarına gelen yardım kampanyası mesajlarıyla ilgili açıklamada bulundu.
ABB Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde yıl sonu etkinliği gerçekleşti ABB Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde yıl sonu etkinliği gerçekleşti Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) açtığı ABB Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren minikler mezuniyet heyecanı yaşarken, renkli gösteriler gerçekleştirdi.
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Kişisel Gelişim Merkezi hizmete açıldı ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Kişisel Gelişim Merkezi hizmete açıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrenci dostu projeleri hayata geçirmeye devam edeceğini ifade ederek çalışmalara devam ederken yeni bir açıklama geldi. ABB Başkanı Mansur Yavaş, yeni yatırımlarını duyururken öğrencilere dikkati çekti.
Ankaralı hanımlar ev ekonomisine burada katkı sağlıyor! Belediye satış yerini duyurdu ABB Kadın Emeği Pazarı yeniden kuruluyor Başkent Ankara'da kadınların ev ekonomisine katkı sunması ve ekonomik gelir elde etmesi için belediyelerce verilen fırsatlara bir yenisi daha ekleniyor. Ankara'da yaşayan hanımların ev ekonomisine katkı sunması amacıyla belediyeden yeni açıklama geldi.