Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara İtfaiyesi Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu Ankara İtfaiyesi Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu Kurban Bayramı tatili döneminin uzunluğu ve bir çok insanın bu dönemde yollara çıkıp farklı şehirlere gidecek olması önlemlerin önemini artırdı. Bu konuda bir uyarıda bulunan Ankara İtfaiyesi vatandaşlara neler yapmaları gerektiğini anlattı.
AŞTİ Kurban Bayramı tatili boyunca 320 kişilik ekibiyle görev başında olacak AŞTİ Kurban Bayramı tatili boyunca 320 kişilik ekibiyle görev başında olacak Şehirlerarası ulaşımda Ankaralıların uğrak noktası olan AŞTİ Otogarı, 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca da 320 kişilik ekibiyle görev başında olacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram öncesi denetimlerini sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram öncesi denetimlerini sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi denetimlerini her yönüyle devam ettiriyor. Belediye denetim süreçlerini sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı.
ABB Halk Ekmek Kurban Bayramı’nda açık olacak şubelerini duyurdu ABB Halk Ekmek Kurban Bayramı’nda açık olacak şubelerini duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek, 4 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca hizmete açık olacak şubelerini açıkladı.
ABB ASKİ Kurban bayramında hizmet vermeye devam edecek ABB ASKİ Kurban bayramında hizmet vermeye devam edecek Kurban Bayramı döneminin gelmesi ile beraber vatandaşlar günlük hayattaki işlemlerini bu süre zarfında da yapıp yapamayacaklarını araştırmaya başladı. Konu ile ilgili olarak ASKİ vatandaşlara önemli bir duyuruda bulundu.
ABB’den takdir ve teşekkür alan öğrencilere Akçay’da tatil hediyesi ABB’den takdir ve teşekkür alan öğrencilere Akçay’da tatil hediyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi, karnesinde takdir ve teşekkür belgesi olan öğrencilere karne hediyesi olarak bir tatil organizasyonu duyurdu.
ABB Pursaklar’daki trafik sorununu çözmek için kavşak çalışmalarını sürdürüyor ABB Pursaklar’daki trafik sorununu çözmek için kavşak çalışmalarını sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, Pursaklar ilçesindeki trafik sorununu çözmek için başlattığı “Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak Projesi çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
ASKİ’den Kurban Bayramı öncesi çöplerle ilgili uyarı! ASKİ’den Kurban Bayramı öncesi çöplerle ilgili uyarı! ASKİ Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi çöplerin bırakılmasıyla ilgili vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu.
ABB ücretsiz sünnet şöleni kayıtları başlıyor ABB ücretsiz sünnet şöleni kayıtları başlıyor Her sene Ankara'daki çocukların sünnet ettirildiği organizasyon bu senede düzenlenecek. Şölene katılan çocuklara sürpriz hediyeler verileceği öğrenildi.
ABB'den Kurban Bayramı öncesi 217.251 aileye 2 bin TL genel ihtiyaç desteği ABB'den Kurban Bayramı öncesi 2 bin TL genel ihtiyaç desteği Ekonomik olarak sıkıntı çeken ve desteğe ihtiyaç duyan aileler için Ankara Büyükşehir Belediyesinin projeleri devam ediyor. Belediye tarafından hayata geçirilen 2 bin TL destek uygulaması Kurban Bayramı öncesinde de hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldı.
EGO Genel Müdürü Engin, Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşların sorunlarını dinleyecek EGO Genel Müdürü Engin, Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşların sorunlarını dinleyecek EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve beraberindeki heyet, 13 Haziran Perşembe günü Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşlarla buluşacak.
ABB Birleşmiş Milletler Küresel ilkeler sözleşmesine üye oldu ABB Birleşmiş Milletler Küresel ilkeler sözleşmesine üye oldu Ankara Büyükşehir Belediyesi devam eden çalışmalarını evrensel boyuta taşımak ve geliştirmek adına önemi bir adım daha attı. Belediye yönetiminin BM'ye yaptığı başvuru kabul edildi.