Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor İnsanlar günümüzde işlerinin neredeyse tamamına yakınında interneti kullanıyor. Her yaştan insanın internete kolay bir şekilde ulaşması ise üzerinde en çok durulan konular arasında yer alıyor.
ABB İtfaiye ekipleri barajda mahsur kalan 2 köpeği kurtardı ABB İtfaiye ekipleri barajda mahsur kalan 2 köpeği kurtardı Ankara'da günün her anında hazır bir şekilde çalışmalarını yürüten itfaiye ekipleri önemli bir operasyona imza attı. Kesikköprü Barajında köpeklerin sıkıştığı ihbarını alan görevliler hızlıca harekete geçti.
ABB’nin parklardaki spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor ABB’nin parklardaki spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin “Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Başkent” sloganıyla başlattığı parklarda spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor.
ABB Filenin Sultanlarının maçını dev ekranda yayınlayacak ABB Filenin Sultanlarının maçını dev ekranda yayınlayacak Ankara Büyükşehir Belediyesi başkent halkını milli maçlar ile buluşturmaya devam ediyor. Konu ile ilgili yapılan açıklamada A Milli Futbol Takımının maçlarına ek olarak Kadın Voleybol takımının da maçının beraber izlenebileceği duyuruldu.
ABB EURO 2024 sonuna kadar dev ekranda maç yayını yapacak ABB EURO 2024 sonuna kadar dev ekranda maç yayını yapacak Ankara Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz günlerde A Milli Futbol Takımımızın Gürcistan ile oynadığı maça özel olarak iki farklı noktaya dev ekran kurmuştu. Vatandaşları yoğun ilgi gösterdiği bu programın genişletildiği öğrenildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesine istek ve şikayetler için nasıl ulaşılır? Başkent 153 ne işe yarar Ankara Büyükşehir Belediyesine istek ve şikayetler için nasıl ulaşılır? Başkent 153 ne işe yarar Ankara'da yaşayan vatandaşlar gün çeşitli sorunlar yaşayabiliyor. Bu nedenle sorununun ya da beklentisinin ABB tarafından çözüleceğini düşünen bireyler nereye başvurması gerektiğine dair araştırmalarda bulunuyor.
ABB'nin dev ekranda milli maç etkinliğine ilgi yüksek oldu ABB'nin dev ekranda milli maç etkinliğine ilgi yüksek oldu Türkiye A Milli Futbol Takımı dün akşam Gürcistan ile oynadığı maçla EURO 2024 macerasına başladı. Ankaralılarda kendileri için kurulan dev ekranlarda maç heyecanını hep beraber yaşadı.
ABB Sincan’da çocuk etkinlik merkezlerine bir yenisini daha ekledi ABB Sincan’da çocuk etkinlik merkezlerine bir yenisini daha ekledi Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuk etkinlik merkezlerini genişletmeye devam ediyor. Bir yeni şube de Sincan Osmanlı Mahallesi’ne açıldı.
ABB ASKİ'den Ankara'nın suyu temiz açıklaması ABB ASKİ'den Ankara'nın suyu temiz açıklaması Ankara'da yaşayan milyonlar her gün binlerce metre küp su kullanıyor. İçme ve benzeri ihtiyaçları için su tüketen Başkent halkının hijyen konusunda akıllarındaki sorunu gideren bir açıklama geldi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan çağrı! Euro 2024 heyecanını birlikte yaşayalım! ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan çağrı! Euro 2024 heyecanını birlikte yaşayalım! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralıları Euro 2024 heyecanını yaşamak için Altınpark'a davet etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi kurban eti bağışlarını topladı Ankara Büyükşehir Belediyesi kurban eti bağışlarını topladı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ilçelerdeki kurban bağışlarını topladı. Bağışlar, ekipler tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kent Gezileri devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kent Gezileri devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent tarihine ışık tutmak adına kent gezileri düzenlerken bu gezilerin devam ettiği ifade edildi. Kent gezileri aralıksız olarak sürerken Ankara Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili açıklama geldi.