Ankara Büyükşehir Belediyesi

ABB’nin lise öğrencilerine özel yaz kampı başlıyor ABB’nin lise öğrencilerine özel yaz kampı başlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, lise öğrencilerine özel bir yaz kampı başlatıyor. Yeni kampın başlangıcı ve diğer detayları belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.
ABB milli takımın heyecanına son 16 turda da ortak olmayı sürdürüyor ABB milli takımın heyecanına son 16 turda da ortak olmayı sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın heyecanına son 16 tur maçlarında da devam ediyor. Belediye, yarınki Türkiye-Avusturya maçını yine çeşitli meydanlardaki dev ekranlarda gösterecek.
ABB BELMEK kursiyerlerinden Yıl Sonu Karma Sergisi ABB BELMEK kursiyerlerinden Yıl Sonu Karma Sergisi Ankara Büyükşehir Belediyesi Beceri ve Meslek Edindirme Kurslarında (BELMEK) eğitim alan kursiyerler, Yıl Sonu Karma Sergisi'nde eserlerini sanatseverler ile buluşturdu.
ABB ortaokul öğrencileri için PERGEL programını hayata geçirdi ABB ortaokul öğrencileri için PERGEL programını hayata geçirdi Ankara Büyükşehir Belediyesi Ortaokul’daki 5. ve 6. sınıf öğrencileri için PERGEL adlı bir programı hayata geçirdi. Program Başkent ve Ankara Üniversiteleri ortaklığında yapıldı.
Mansur Yavaş'ın Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin istifa etti Mansur Yavaş'ın Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin istifa etti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın yıllardır basın danışmanlığını yapan Volkan Memduh Gültekin görevinden istifa ettiğini duyurdu.
ABB sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor ABB sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Dikmen’deki merkezde seansların devam ettiği duyuruldu.
ABB'den bağımlılıkla mücadele kapsamında bilgilendirme paneli ABB'den bağımlılıkla mücadele kapsamında bilgilendirme paneli Her yıl binlerce insanın hayatını karartan bağımlılık konusunda öğretici etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediliyor. Bu konuda Ankara'da düzenlenen panelde alanında uzman kişiler önemli bilgiler verdi.
ABB aşırı sıcaklardan dolayı çalışma şartlarında değişikliğe gitti ABB aşırı sıcaklardan dolayı çalışma şartlarında değişikliğe gitti Türkiye'nin genelinde olduğu gibi başkent Ankara'da da sıcak günlük hayatta insanların çok zor anlar yaşamasına neden oluyor. Başkentin bazı ilçelerinde hava sıcaklıklarının 40 derece üstüne çıkması sonrası ABB'den örnek bir açıklama geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesinden yardım başvurularıyla ilgili önemli duyuru Ankara Büyükşehir Belediyesinden yardım başvurularıyla ilgili önemli duyuru Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarına yönelik yardım başvurularıyla ilgili önemli bir duyuruda bulundu.
ABB AŞTİ tarihinin en yoğun dönemlerinden birisini geride bıraktı ABB AŞTİ tarihinin en yoğun dönemlerinden birisini geride bıraktı Yılın en uzun soluklu tarih aralıklarından olan 9 günlük Kurban Bayramı tatili geçtiğimiz günlerde sona erdi. Ankara'nın şehirler arası taşımacılık yükünü sırtlanan AŞTİ'de insan akını yaşandı.
Ankara’da bizim çocukların maçı öncesi konser coşkusu yaşanacak! Ankara’da bizim çocukların maçı öncesi konser coşkusu yaşanacak! Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kent Orkestrası, Türkiye - Çekya maçı öncesi konser düzenleyerek, başkentlilere maç öncesi konser coşkusu yaşatacak.
BAKAP’ta yılın ilk buğday hasadı yapıldı! İlk hasattan çıkacak ürünler ücretsiz dağıtılacak BAKAP’ta yılın ilk buğday hasadı yapıldı! İlk hasattan çıkacak ürünler ücretsiz dağıtılacak Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki yeni rekreasyon ve tarım alanlarından BAKAP’ta yılın ilk buğday ve arpa hasadı yapıldı. Detaylar belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.