Yavaş: (İmamoğlu ve Özel) Biriz ve beraberiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin açıklama yaptı. CHP Lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir arada oldukları fotoğraf kalesine ilişkin açıklama yapan Yavaş, "Biriz ve beraberiz" dedi.

Yavaş: (İmamoğlu ve Özel) Biriz ve beraberiz

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya platformu X üzerinden gündeme ilişkin açıklamada bulundu. Yavaş açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile olan fikir ve plan ortaklıklarının altını çizdi.

Erken seçim, siyasi partilerin gündemine oturdu. Cumhuriyet Halk Partisi partinin cumhurbaşkanı adayının ön seçimle belirlenmesine karar verdi. Ancak yetki Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) verildi. CHP Lideri Özgür Özel ise Salı günü Meclis'teki grup toplantısında, ön seçim tarihini açıkladı. Buna göre ön seçim 23 Mart günü gerçekleşecek. Böylece de aday belirleme yolu ön seçim olarak tekleştirilmiş oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise ön seçime girmeyecek.

Yavaş: (İmamoğlu ve Özel) Biriz ve beraberiz

YAVAŞ'IN GÜNDEMİNDE SEÇİM YOK MU?

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda Yavaş'ın katılımlarıyla basın toplantısı düzenlendi. Gündeminde ekonomi olan Yavaş, siyasi soruları kabul etmedi ve asıl gündemin bu olmadığını, ülkedeki yoksulluk olduğunu söyledi.

'BİRİZ' MESAJI VERDİ

Siyasi partilerin gündeminde erken seçim yer alırken Yavaş, CHP Lideri Özel ve İBB Başkanı İmamoğlu ile fikir ortaklıklarına dikkati çeken bir paylaşım yaptı. Açıklamasında, "Pazar günü Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte gerçekleştirdiğimiz görüşme fotoğraf karelerine yansıdı. Ülkemizin güzel günlere kavuşması, emeklilerin, asgari ücretlinin, öğrencilerin, işçilerin rahata erebilmesi, parlamenter demokrasinin yeniden tesis edilebilmesi için biriz ve beraberiz" ifadelerini kullanan Yavaş, 'sorun yok' mesajı verdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER