Tan Taşçı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da konser verecek

30 Ağustos Zafer Bayramı'na geri sayım başlarken etkinlik takvimleri de sorgulanıyor. Zafer Bayramı için hazırlanan kutlama programları vatandaşların gündeminde yer alırken Ankara Büyükşehir Belediyesi Tan Taşçı'nın konseri için duyuru yaptı.

Tan Taşçı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da konser verecek

Bu yıl 102. yıl dönümü kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara'da ücretsiz konser ve etkinlikler düzenlenecek. 30 Ağustos ücretsiz Ankara konser ve etkinlik takvimi merak edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kentte Tan Taşçı'nın konser vereceğini duyururken konsere ilişkin detaylar da belli oldu.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NDA ANKARA'DA TAN TAŞÇI KONSERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi Tan taşçı konserini duyurdu. Konserin ücretsiz olacağı ifade edilirken yapılan resmi açıklamada ''30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Tan Taşçı Konseri! Bu anlamlı günü Atatürk Orman Çiftliği'nde Tan Taşçı'nın muhteşem şarkıları eşliğinde birlikte kutlayalım, unutulmaz anlar yaşayalım!'' ifadelerine yer verildi.

Tan Taşçı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da konser verecek

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlenecek olan konserin saat 20.30'da başlayacağı ifade edilirken etkinlik alanına ulaşımda ring seferleri ile sağlanabilecek. ABB, EGO otobüsü ring seferleri de Zafer Çarşısı'ndan başlayacak, saat 16.00'dan gece 24.00'e kadar sürecek.

Tan Taşçı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da konser verecek - Resim : 2

Ücretsiz konsere tüm Ankaralılar davet edildi.

SONRAKİ HABER