OSTİM yolunu kullanacaklar dikkat! ABB'den trafiğe çıkacaklara önemli duyuru

Ankara Büyükşehir Belediyesi, trafiğe çıkacak vatandaşlar için önemli bir duyuruda bulundu. Belediyenin duyurusuna göre katlı kavşak yapım çalışmaları kapsamında OSTİM güzergahında trafik akışı değişecek.

OSTİM yolunu kullanacaklar dikkat! ABB'den trafiğe çıkacaklara önemli duyuru

Sosyal ve kültürel faaliyetler kadar vatandaşları bilgilendirme konusunda da çalışmalar yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yöndeki çalışmalara devam ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi ilçede daha güvenli ve kolay ulaşımın sağlandığı bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor. Bunlar arasında vatandaşları önemli konularda bilgilendirme de yer alıyor. Belediye bu kapsamda sosyal medya hesapları üzerinden trafiğe çıkacak Ankaralılar için önemli bir duyuruda bulundu.

OSTİM yolunu kullanacaklar dikkat! ABB'den trafiğe çıkacaklara önemli duyuru

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma göre Bağdat Caddesi üzerinde yapılacak olan katlı kavşak yapım çalışmaları kapsamında 6 Temmuz Cumartesi tarihinden itibaren OSTİM istikametinin sağ şeridinin trafiğe kapatılarak, akışın çift yönlü olarak Anadolu Bulvarı istikametinden sağlanacağı açıkladı. Belediyenin paylaşımında şu açıklama yer aldı:

“DUYURU

Bağdat Caddesi üzerinde yapılacak olan İstiklal Marşı Caddesi kesişimindeki araç üst geçit köprüsü ile Uzay Çağı Caddesi kesişimindeki katlı kavşak yapım çalışmaları kapsamında, 06.07.2024 tarihi itibarıyla OSTİM istikameti sağ şerit kapatılarak trafik akışı, çift yönlü olarak Anadolu Bulvarı istikametinden sağlanacaktır.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER