Mansur Yavaş'tan Süt Desteği sosyal yardımı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara çeşitli destekler vermeye devam ediyor. Son olarak hak sahiplerinin hesaplarına Süt Desteği ödemelerinin yapıldığı açıklandı.

Mansur Yavaş'tan  Süt Desteği sosyal yardımı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etkin bir sosyal belediyecilik ortaya konuluyor. Bu belediyecilik anlayışında ihtiyaç sahiplerine destek olunması önemli bir yer tutuyor. Dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli alanlarda destek olunuyor. Bu destekler vatandaşların hesaplarına yatırılırken duyurular Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce yapılıyor. Bu çerçevede son olarak Süt Desteği ödemelerine dair duyuru geldi.

MANSUR YAVAŞ AÇIKLADI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Süt Desteği imkanından yararlanan kişilere son ödemelerin yapıldığını bizzat Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklamayı yapan Başkan Mansur Yavaş, “Çocuklarımızın sağlıklı geleceği için adımlarımızı atıyoruz! 45.568 çocuğumuza toplamda 8.497.600 TL tutarında süt desteği sağladık. Başkent Kart’lara yatırılan bu destekle onların her zaman yanında olmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'tan  Süt Desteği sosyal yardımı açıklaması!

39.414 AİLE YARARLANIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Süt Desteği yardımından yararlanan ailelerin sayısı da açıklandı. Buna göre çocukları için belediyeden süt desteği alan ailelerin sayısı 39.414 şeklinde ilan edildi. Bu aileler belediyeden aldıkları bu destek ile çocuklarının daha sağlıklı bir şekilde beslenebilmelerini sağlıyorlar. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bu destekleri vatandaşta önemli ölçüde karşılık buluyor.

Öte yandan yapılan yardımların Başkent Kart’a yatırılması bu kişilerin rencide edilmemelerini de sağlıyor. Bu kartları ile anlaşmalı iş yerlerinden harcamalarını yapan vatandaşlara yapılan bu sosyal yardımlar belirli periyotlarda ödenmeye devam ediliyor.

SONRAKİ HABER