Mansur Yavaş'tan Ankaralı çiftçilere 77 milyon TL'lik mazot desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi üreticilere destek ödemelerine devam ederken bu kapsamda 17 bin 288 çiftçiye güz dönemi mazot desteği ödemelerinin yatırıldığı duyuruldu.

Mansur Yavaş'tan Ankaralı çiftçilere 77 milyon TL'lik mazot desteği!

Ankara'da üretimin desteklenmesi için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş devreye girmiş ve Ankaralı çiftçilere mazot desteği ödemesi yapacaklarını duyurmuştu. Başlatılan destek ödemeleri tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda güz dönemi destek ödemesinin hesap sahiplerine yatırıldığı ilan edildi. 17 bin 288 çiftçiye güz dönemi mazot desteği olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 76 milyon 716 bin 900 TL ödeme yatırıldı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ANKARALI ÇİFTÇİLERE GÜZ DÖNEMİ MAZOT DESTEĞİ!

ABB tarafından yapılan açıklamada "Üreten Başkent için çiftçimize desteğimizi sürdürüyoruz. 2024 Yılı Güz Dönemi Mazot Desteği kapsamında; 17.288 çiftçiye 76.716.900 TL güz dönemi mazot desteğinde bulunduk. Yerli üreticilerimize destek ile kırsal kalkınmanın öncüsü olmaya devam edeceğiz." denilerek toplam 76 milyon 716 bin 900 liralık destek ödemesi yapıldığı duyuruldu.

Mansur Yavaş'tan Ankaralı çiftçilere 77 milyon TL'lik mazot desteği!

Toplamda 17 bin 288 çiftçi yatırılan destek ödemesinden yararlandı. Güz dönemi mazot desteği sayesinde üreticiler rahat bir nefes alırken ABB tarafından yapılan destek ödemesinin diğer belediyelere de örnek olması temenni edildi. Ödeme alan çiftçiler üretim için rahat bir nefes aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER