Mansur Yavaş, Türkiye Portekiz maçını birlikte izlemeye davet etti! Haydi Türkiye zafere!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu akşam oynanacak Türkiye-Portekiz maçı için çağrıda bulundu. Yavaş, Ankaralıları hep birlikte dev ekrandan maç izlemeye davet etti.

Mansur Yavaş, Türkiye Portekiz maçını birlikte izlemeye davet etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye - Portekiz maçının dev ekranda yayınlanacağını belirterek herkesi birlikte maç izlemeye davet etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu akşam oynanacak Türkiye - Portekiz maçı için Ankaralıları birlikte maç izlemeye davet etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye - Portekiz maçı öncesi Ankaralıları Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'na, Altınpark'a ve Batıkent Rekreasyon Alanı'na davet etti.

"SANDALYENİ KAP GEL"

Mansur Yavaş, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Sandalyeni kap, gel! Milli takımımızı hep birlikte destekleyelim" dedi. Mansur Yavaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"HAYDİ TÜRKİYE ZAFERE!

Türkiye - Portekiz maçını dev ekranda birlikte izliyoruz.

22 Haziran Cumartesi
19.00
Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı
Altınpark
Batıkent Rekreasyon Alanı

Sandalyeni kap, gel! Milli takımımızı hep birlikte destekleyelim."

Mansur Yavaş, Türkiye Portekiz maçını birlikte izlemeye davet etti! Haydi Türkiye zafere!

Maç heyecanını birlikte yaşamaya davet eden Mansur Yavaş, "sandalyeni kap gel" diyerek herkesi bu heyecanı birlikte yaşamaya çağırdı.

Geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş, yine bir paylaşım yaparak Türkiye-Gürcistan maçının heyecanını birlikte yaşamaya davet etmişti. Çok sayıda Ankaralı ise bir arada maç heyecanı yaşamıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER