Mansur Yavaş Tataristan’daki kentler ve belediyeler birliği toplantısında konuştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tataristan’da düzenlenen kentler ve belediyeler birliği toplantısına katıldı. Başkan Yavaş, başkenti temsilen toplantıda açıklamalar yaptı.

Mansur Yavaş Tataristan’daki kentler ve belediyeler birliği toplantısında konuştu

Geçtiğimiz haftalarda 716 oydan 495’ini alarak Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tataristan’ın başkenti Kazan’da gerçekleşen BRICS+ Kentler ve Belediyeler Birliği Kuruluş Toplantısı’na katıldı. Başkan Yavaş, toplantıda Ankara’yı temsilen bir konuşma yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, insanoğlunu etkileyen küresel sorunların büyük kısmının doğrudan kendisi gibi kent yöneticilerini ilgilendirdiğini söyledi. Başkan Yavaş, halka en yakın birimler olarak yerel yönetimlerin bu sorunların çözümü konusunda bir araya gelmeleri, bilgi ve tecrübelerini paylaşmaları ve aralarında işbirliği yapmalarının büyük bir şans olduğuna dikkat çekti.

Mansur Yavaş Tataristan’daki kentler ve belediyeler birliği toplantısında konuştu

“DÜNYA BAŞKENTLERİYLE KENTİMİZİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tataristan’ın başkenti Kazan’da düzenlenen BRICS+ Kentler ve Belediyeler Birliği Kuruluş Toplantısı’na katılarak başkenti temsilen konuşma yapmasını görsellerle birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Başkan Yavaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Tataristan’ın Başkenti ve kardeş kentimiz Kazan’da düzenlenen “BRICS+ Kentler ve Belediyeler Birliği Kuruluş Toplantısı”nda Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara’yı temsilen konuşmamızı yaptık.

Dünya başkentleriyle iş birliği içerisinde kentimizi geleceğe taşıyacağız.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER