Mansur Yavaş Ankara Barosu’nun 100.yılı için özel bir mesaj paylaştı

14 Temmuz 1924 tarihinde kurulan Ankara Barosu bugün 100. Yılını kutluyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, Ankara Barosu’nun 100. Yılı için özel bir mesaj paylaştı.

Mansur Yavaş Ankara Barosu’nun 100.yılı için özel bir mesaj paylaştı

Ankara Barosu bugün 100. yılını kutluyor. 14 Temmuz 1924 tarihinde kurulan baro, yıldönümüne özel sosyal medya hesapları bir video paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Ankara Barosu bundan tam 100 yıl önce 14 Temmuz 1924 tarihinde kuruldu. Tam 100 yıldır mesleğimizi, yurttaşlarımızı, Cumhuriyetimizin tüm değerlerini “Durmadan, Yorulmadan Savunmaya” devam ediyoruz.

BAŞKAN YAVAŞ’TAN ANKARA BAROSU MESAJI

Mansur Yavaş Ankara Barosu’nun 100.yılı için özel bir mesaj paylaştı

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi de bu yöndeki çalışmalarına devam ederken önemli gün ve yıldönümleri için de sosyal medya hesapları üzerinden hatırlatmalar yapıyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara Barosu’nun kuruluşunun 100. yılı için özel bir mesaj paylaştı. Ankara’nın pek çok ilçe belediye başkanı ve yöneticileri gibi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Ankara Barosu’nun bu önemli yıldönümü için sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj paylaştı.

Başkan Yavaş’ın Ankara Barosu’nun 100. Yıl yıldönümüne ilişkin tweetini alıntılayıp verdiği mesajda şu ifadeler kullanıldı:

“Ankara Barosu’nun 100. yılı kutlu olsun!

Bu anlamlı yıldönümünde, meslektaşlarımın ve tüm baro mensuplarının başarılarını kutluyor, adaletin ve hukukun üstünlüğünün tesisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER