Mansur Yavaş ABB'nin strateji planlama toplantısında konuştu! Gelecek kuşaklara güzel bir Ankara bırakacağız

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Planlama Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ankara’nın gelecek yıllarda da nasıl daha iyi hale getirebileceği üzerine konuşmalar yapıldı.

Mansur Yavaş: Gelecek kuşaklara güzel bir Ankara bırakacağız

Sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarına devam ederken kentin kalkınmasına yönelik faaliyetler için de çeşitli projeler yürütüyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin daha yaşanılır olması, modernliğini koruması ve kalkınması adına projelerini aksatmadan sürdürüyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Planlama Toplantısı yapıldı. Toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Genel Sekreter Reşit Serhat Taşkınsu, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanlar ve ilgili personel katılım göstererek, Ankara’nın ilerleyen yıllarda da kentsel gelişimine ve şehir hayatına katkı sağlayacak yöntemler üzerine konuşularak fikir alışverişi yapıldı.

“GELECEK KUŞAKLARA GÜZEL BİR ANKARA BIRAKACAĞIZ”

Mansur Yavaş ABB'nin strateji planlama toplantısında konuştu! Gelecek kuşaklara güzel bir Ankara bırakacağız

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planlama Toplantısı’nın yapılmasını tanıtıcı bir video ile sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşılan videoda belediye başkanı Mansur Yavaş da şunları söyledi:

“Burada ileri sürülen hedeflerin hepsi modern dünyada ve bugünlerde dünyanın gündeminde olan ve hepimizin mutlaka başarması gereken şeyler. Vatandaş yaşadığı kentte parası ile hizmet alırken yaptığı şikayetin çözümlenmesini birinci öncelik olarak bekler.

“Ankara’yı çok daha yaşanabilir hale getirmemiz lazım. Belediyenin yapması gerekenlerde mükemelliği yakalamak zorundayız. Bize verilen emaneti layıkıyla yerine getireceğiz. Gelecek kuşaklara örnek bir belediye, güzel bir Ankara bırakacağız. Biz her bir vatandaşımız için buradayız. Vatandaşın en ufak bir talebi bize emirdir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER