Mansur Yavaş ABB'nin fitre ve fidye kampanyalarını başlattığını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için ‘Fitre Ver’ ve ‘Fidye Ver’ kampanyalarını başlattı. Bu kampanyalar ile Ramazan’ın dayanışma ruhunun ihtiyaç sahiplerine destek olarak geri dönmesi hedefleniyor.

Mansur Yavaş ABB'nin fitre ve fidye kampanyalarını başlattığını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı girerken çok önemli bir kampanyayı daha başlattı. İmkanı olan vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Fitre Ver’ ve ‘Fidye Ver’ kampanyaları ile insanları fidye ve fitre bağışlarını kolayca yapmalarını sağlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu yeni kampanyalar hakkında bilgi verdi. Geçmiş yıllarda da yapılan kampanyalar ile ihtiyaç sahiplerine fitrelerin ve fidyelerin ulaşması sağlanıyor. Böylece hem imkanı olanlar fitrelerini ve fidyelerini gerçekten ihtiyacı olanlara ulaştırıyorlar hem de ihtiyaç sahibi olanlar Ramazan ayında sıkıntılar içerisinde kalmıyorlar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında destek olmak amacıyla “Ramazan Ayının Bereketi Her Sofrada Hissedilsin Diye İhtiyaç Sahipleriyle Hayırseverler Arasında Köprü Olmaya Devam Ediyoruz” sloganıyla ‘Fitre Ver’ ve ‘Fidye Ver’ kampanyalarını bu yıl da sürdürüyor.

Kampanyaya katılmak isteyen hayırsever vatandaşlar ilgili internet sitesi üzerinden bağışta bulunabiliyor.

YAVAŞ: “GELİN BİR AİLEYE HUZUR OLALIM”

Kampanyanın bu yıl da yapılacağını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Ankara’da iyiliği büyütmek, sofraları bereketlendirmek isteyen hayırseverlerimiz için Fitre/Fidye Ver kampanyamızı bu ramazan ayında da başlatıyoruz. Gelin, fitrelerinizle bir sofraya umut, bir aileye huzur olalım Ankara'da kurduğumuz dayanışma ağına katılmak isteyen vatandaşlarımızı destek olmaya bekliyoruz.

Mansur Yavaş ABB'nin fitre ve fidye kampanyalarını başlattığını duyurdu

30 GÜNLÜK FİDYE SEÇENEĞİ

Paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ruhu ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak, Ramazan'ı daha huzurlu ve bereketli geçirmelerine katkı sağlamak isteyen hayırseverlerin fitre ve fidyelerinin ihtiyaç sahiplerine eşit olarak dağıtılabilmesi amacıyla tek seferde 5 işlemin yapılabildiği sistemde, 30 günlük fidye yardım seçeneği de bulunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı kampanyaya bu yıl da büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor. Belirlenen ihtiyaç sahiplerine bağışlanan fidyeler ve fitreler hızlı bir şekilde ulaştırılabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER