Kuvvetli yağışlar bir kez daha Ankara’yı esir alacak! ABB vatandaşları uyardı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden bugün başkentte kuvvetli yağışların beklendiğini açıkladı.

Kuvvetli yağışlar bir kez daha Ankara’yı esir alacak! ABB vatandaşları uyardı

Sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanı sıra vatandaşları önemli durumlarda bilgilendiren ve uyarılarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte vatandaşların daha sağlıklı bilgi alabileceği ve buna yönelik önlemlerini alabileceği bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi, bugün başkentte beklenen kuvvetli yağışlarla ilgili vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Son birkaç aydır sık sık aşırı sağanak yağışlara maruz kalan Ankara’nın bugün de kuvvetli yağışların etkisi altında kalacağı açıklandı. Buna göre meteoroloji verileri doğrultusunda başkentte akşam saatlerine kadar kuvvetli yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkat çekildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya hesapları üzerinden bu yönde paylaşımda bulunarak vatandaşları uyardı.

Kuvvetli yağışlar bir kez daha Ankara’yı esir alacak! ABB vatandaşları uyardı

YAĞIŞLARA KARŞI DİKKAT!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“DUYURU

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış beklenmektedir. Bu durum su baskınlarına, kuvvetli rüzgâra ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara neden olabilir.

Büyükşehir Belediyemiz tüm ekipleriyle teyakkuz hâlindedir. Siz değerli vatandaşlarımızdan da olası risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen gerekli önlemleri alınız ve acil durumlarda 153 Çağrı Merkezimiz ile iletişime geçiniz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER