Karsu Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı

Hollanda'da doğup büyüyen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu'nun başkentte bir konser vereceği açıklanmıştı. ABB'nin katkıları ile gerçekleşen konser Türkiye - Hollanda ilişkilerinin 100. yıl dönümüne atfedilmişti.

Karsu Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı

Avrupa'nın ve dünyanın bir çok ülkesinde adı bilinen ve Hollanda'da yaşayan ünlü şarkıcı Karsu, Ankara'da özel bir konser verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda'nın Türkiye Büyükelçiliği tarafından organize edilen konser Türkiye-Hollanda ilişkilerinin 100. yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştirildi.

Karsu Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı

TÜRKİYE VE HOLLANDA DOSTLUĞU KUTLANDI

Ücretsiz olarak verilen konsere Ankara halkının ilgisi yüksek oldu. Binlerce kişinin katılımıyla Atatürk Orman Çiftliğinde düzenlenen konserde Karsu sevilen şarkılarını başkentliler ile birlikte seslendirdi.

Sempatik tavırları ile insanların beğenisini kazanan Karsu'nun konserinde ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands'da katıldı. Her iki isimde Karsu'ya gece için tebriklerini ilettiler.

Karsu Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı - Resim : 2

SAHNEDE ÖZEL ANLAR

Türkiye ve Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 100. yıl dönümü anısına gerçekleşen konserde Karsu turuncu bir kıyafetle dikkatleri üzerine çekti. Hollanda ile özdeşleşen turuncu rengi ile özel bir jest yapan Karsu sahnede özel anlarda yaşadı.

Evlilik hazırlığı içerisinde olduğu Hollandalı nişanlısı Mike Schrama, Karsu'yu bu konserde yalnız bırakmadı. Sahneye çıkan ve nişanlısına sarılan Schrama seyircilerden bol alkış aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER