Karsu 100 yıllık dostluk için Ankara’da konser verecek!

Ünlü sanatçı Karsu, Türkiye-Hollanda dostluğu kapsamında Ankara’da konser vermeye hazırlanıyor. Büyük konser Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilecek.

Karsu 100 yıllık dostluk için Ankara’da konser verecek!

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi ilçede sanat dolu ve uluslararası ilişkilerin güçlendirildiği bir ortam yaratılması adına çeşitli faaliyetler düzenliyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ve Hollanda arasındaki dostluğun pekiştirilmesi adına Atatürk Orman Çiftliği’nde büyük bir konser vermeye hazırlanacak.

KARSU 100 YILLIK DOSTLUK KAPSAMINDA ANKARA’DA!

Karsu 100 yıllık dostluk için Ankara’da konser verecek!

Geçtiğimiz günlerde Karsu olarak tanınan ünlü sanatçı Karsu Dönmez, Hollanda ve Türkiye dostluğunun 100. yılına özel vereceği Ankara konserini, Hollanda’nın Türkiye Büyükelçisi Joep Wijnands ile duyurmuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya hesapları üzerinden konserin detaylarını ve nerede gerçekleşeceğini paylaştı. Bu doğrultuda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat hesabı olan ABB Kültür ve Sanat, merakla beklenen Karsu konserinin detaylarını paylaştı. 26 Temmuz’da gerçekleşecek Karsu konserinin detaylarına yönelik ABB Kültür ve Sanat’ın sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Hollanda ve Türkiye'nin 100 Yıllık dostluğu notalara yansıyor, değerli sanatçı KARSU muhteşem sahne performansı ile Başkentlilerle buluşuyor.

26 Temmuz 2024

20.30

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER