Haber Ankara'dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ziyaret!

Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Haber Ankara'dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ziyaret!

Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşı ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Ankara’da yerel medyanın çalışmaları gündeme gelirken Başkan Mansur Yavaş yerel medyanın bir kent için çok önemli olduğunu ve kendilerinin de bu bilinçte olduklarını belirtti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Serhat Karaman son dönemlerde dikkat çeken ve bir yerel medya markası haline gelen Haber Ankara’nın çalışmaları hakkında Başkan Mansur Yavaş’a bilgi verdi. Ankaralıların haber alma haklarını kullanabilmeleri için faaliyet gösterdiklerini belirten Serhat Karaman, yerel medyanın kurumlar ile vatandaşlar arasında bir köprü görevi gördüğünün de altını çizdi.

Gerçekleştirilen görüşme oldukça pozitif bir ortamda yapılırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara ile alakalı tüm meselelerin kendi meseleleri olduğunu belirterek yapılan çalışmaların yerel medya tarafından vatandaşlara aktarılabildiğini vurguladı. Haber Ankara’nın haberlerini imkan buldukça takip ettiğini belirten Başkan Mansur Yavaş, İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman’ı ve ekibini çalışmaları için tebrik etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman arasında yapılan görüşme ikilinin hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER