Haber Ankara gündeme getirdi, ABB Ankara'da serinleme noktaları kurdu

Haber Ankara olarak sorunlarınızın çözülmesi adına hareket etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda instagram hesabımızdan paylaştığımız serinleme noktaları konusunun ardından ABB ücretsiz limonata dağıtacağını açıkladı.

Haber Ankara gündeme getirdi, ABB Ankara'da serinleme noktaları kurdu

Ankara halkının sorun ve isteklerinin ilgili kurumlar tarafından çözülmesi adına sizlerden gelen talepleri dile getirmeye devam ediyoruz.

VATANDAŞIN İHTİYACINI GÜNDEME GETİRDİK

Haber Ankara ekibi olarak 12 Haziran tarihinde İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde belediye yönetiminin serinleme noktaları ve ücretsiz soğuk içecek dağıtacağını, bu hizmetin Ankara'da olmadığını gündeme getirmiştik.

Söz konusu paylaşımımız Ankara halkı tarafından da destek görmüş, vatandaşlar beğeni ve yorumlar ile bu hizmetin şehirlerinde olması gerektiğini dile getirmişlerdi. Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada Kızılay ve Ulus'ta ücretsiz limonata dağıtımına başladığını duyurdu.

ÖNCESİ

Haber Ankara gündeme getirdi, ABB Ankara'da serinleme noktaları kurdu

SONRASI

Haber Ankara gündeme getirdi, ABB Ankara'da serinleme noktaları kurdu - Resim : 2

ABB TALEBE DUYARSIZ KALMADI

ABB tarafından yapılan açıklamada "Sıcak yaz günlerinde vatandaşlarımızın biraz da olsa serinleyebilmesi için kentimizde yoğunluğun fazla olduğu noktalarda ücretsiz limonatalar dağıtıyoruz. Kızılay ve Ulus’taki stantlarımızdan limonatalarınızı alabilirsiniz." denildi.

Gerçekleştirilen hizmet ile ilgili konuşan ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz'da "Başkentimizin merkezi bölgelerimizde yaz ayı sonuna kadar ücretsiz olarak limonata ikramlarında bulunacağız" diyerek uygulamanın uzun soluklu olacağını duyurdu.

Haber Ankara olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da aynı şekilde sorunlarınızı gündeme getirmeye devam edeceğiz. Bizlere çözüme kavuşmasını istediğiniz şikayetlerinizi instagram hesabımız üzerinden ulaştırabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER