Gran Fondo Başkent yarışına ABB'den destek

Ülkemizde gerçekleşen sporsal faaliyetlere olan destekler devam ediyor. Ankara'da devam eden etkinliklerle ilgili bilgiler verilirken son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesinin Gran Fondo Başkent yarışına destek verdiği bildirildi.

Gran Fondo Başkent yarışına ABB'den destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğini ifade ederken son olarak kentte düzenlenen "Gran Fondo Başkent" bisiklet yarışına destek verdiği bildirildi. 3 yıldır sçz konusu etkinliğe destek veren ABB, 34 ülkeden 1200 sporcunun katılımıyla düzenlenen organizasyonda bisiklet tutkunları bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte düzenlenen spor faaliyetlerine destek vermeye devam ederken Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Ankara’da üçüncüsü düzenlenen "Gran Fondo Başkent" bisiklet yarışına destek sağladı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN "GRAN FONDO BAŞKENT" YARIŞINA DESTEK

Gran Fondo Başkent adlı bisiklet yarışı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle hayata geçirilirken, yarışın ev sahipliğini ise Bilkent Center üstlendi.

Gran Fondo Başkent yarışına ABB'den destek

Bisiklet tutkunlarını bir araya getiren organizasyona 34 ülkeden 1200 sporcu katıldı. 1200 sporcunun Ankara’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını ileten yetkililer, 16 yaşından 75 yaşına kadar bir çok ayrı kategoride sporcunun pedal çevirdiğini ifade ederken verilen destekler dolayısıyla da sporcular da tüm yetkililere teşekkürlerini iletti. Sporcular, kısa ve uzun olmak üzere iki farklı parkurda pedal çevirdi.

SONRAKİ HABER