Filenin Sultanları’nın olimpiyat yolculuğu heyecanı ABB’nin dev ekranlarında yaşanacak! Sandalyesini kapan gelecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha milli maç heyecanını parklarda ve dev ekranlarda yaşatmaya hazırlanıyor. Filenin Sultanları’nın Paris olimpiyat yolcuğuna ABB destek olacak.

Filenin Sultanları’nın olimpiyat yolculuğu heyecanı ABB’nin dev ekranlarında yaşanacak!

Sosyal ve kültürel faaliyetler kadar milli duyguların tavan yaptığı dönemlerde de çeşitli organizasyonlar gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 sürecinden sonra Filenin Sultanları’nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Heyecanı’na da ortak olmak için yine park ve meydanlarda dev ekranlar kurarak heyecanı tüm Ankaralılara yaşatacak.

FİLENİN SULTANLARI DEV EKRANLARDA!

Filenin Sultanları’nın olimpiyat yolculuğu heyecanı ABB’nin dev ekranlarında yaşanacak! Sandalyesini kapan gelecek!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları 26 Temmuz’da başlıyor. Olimpiyatlarda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Türkiye Cumhuriyeti'nin Olimpiyat Oyunları'ndaki yüzüncü yılında, 102 sporcuyla temsil edileceği Paris 2024'te tarihi anlara tanıklık edilecek. Sporcularımız; güreşten, boksa, judodan, küreğe, cimnastikten, modern pentatlona ve eskrime kadar pek çok farklı branşlarda bizlere ilkleri yaşatacak." açıklamasını yapmıştı. Bunlar arasında yer alan Filenin Sultanları’nın Paris’teki olimpiyat yolculuğunda, Ankara Büyükşehir Belediyesi, tıpkı EURO 2024 Almanya’da olduğu gibi milli voleybolcuların mücadelesini dev ekranlarda göstermeye hazırlanıyor. ABB, detayları sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda maçların Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda gösterileceği belirtilirken şu ifadeler kullanıldı:

“Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Heyecanı Dev Ekranda!

29 Temmuz 2024 Pazartesi - 10.00 Türkiye Hollanda

1 Ağustos 2024 Perşembe - 10.00 Türkiye Dominik

4 Ağustos 2024 Pazar - 10.00 Türkiye İtalya

Sandalyenizi kapın, bu büyük heyecanı birlikte izleyelim!

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER