EGO, üniversiteliler için Başkent Kart vize işlemlerinin son tarihini uzattı

Ankara'da gün içerisinde toplu taşımayı sıklıkla kullanmalarından dolayı üniversite öğrencileri indirimli biniş için vize işlemi yapıyor. Her sene EGO tarafından belirtilen son tarihe kadar öğrencilerin bu işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

EGO, üniversiteliler için Başkent Kart vize işlemlerinin son tarihini uzattı

Ankara'nın on binlerce üniversite öğrencisine ev sahipliği yapan bir kent oluşu, öğrencilere yönelik atılan adımların geniş bir kitleye hitap etmesini beraberinde getiriyor. Bu nedenle Ankara Büyükşehir Belediyesi ve kendisine bağlı birimler yapacakları çalışmalarda öğrencilerin durumunu göz önünde bulundurarak karar veriyor.

ÖĞRENCİLERİN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN BU KARARIN ALINDIĞI BELİRTİLDİ

Normalde Eylül ayı sonunda biten Başkent Kart vize işlemleri ile ilgili EGO yönetimi yeni bir karar aldı. EGO'nun sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda öğrencilerin mağdur olmaması için son işlem tarihinin güncellendiği duyuruldu.

EGO, üniversiteliler için Başkent Kart vize işlemlerinin son tarihini uzattı

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Üniversite kayıtlarının ekim ayı boyunca devam etmesi sebebiyle öğrencilerimizin hak kaybı yaşamamaları ve sosyal haklarından faydalanabilmeleri için öğrenci vize işlemleri ekim ayı sonuna kadar uzatılmıştır. Vize işlemlerinizi Kart İşlem Merkezleri ve Kiosklardan ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz."

AY SONUNA KADAR ZAMANLARI VAR

Okul hayatına Ankara'da devam eden öğrenciler için indirimli kullanım seçeneği maddi anlamda büyük kolaylık sağlıyor. Bu nedenle üniversite öğrencilerinin haklarını koruması için 1 aylık bir zaman dilimi daha eklenmiş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER