EGO Kızılay-Koru metro hattı yeniden hizmet vermeye başladı

Akşam saatlerinde Ankara halkının yoğun olarak kullandığı metronun geçici olarak hizmet dışı kaldığı ifade edilmişti. Yaşanan bu durum sonrasında metrolarda izdiham olmuş, arıza ülke gündemine oturmuştu.

EGO Kızılay-Koru metro hattı yeniden hizmet vermeye başladı

Başkent halkı bugün metro arızasının damga vurduğu bir günü geride bıraktı. Kızılay- Koru arasında giden ve metrolar arasında ön planda olan bu hatta aşırı sıcak kaynaklı bir sorun çıktığı ve bundan dolayı seferlerin durdurulduğu bildirilmişti.

BİNLERCE ANKARALININ BEKLEDİĞİ AÇIKLAMA

Alınan karar sonrasında trenlerdeki yolcular boşaltılmış ve konulan ek otobüs seferleri ile soruna geçici olarak bir çözüm bulunmuştu. Ne zaman düzeleceği belli olmayan seferlere dair açıklama gece yarısı geldi.

EGO Kızılay-Koru metro hattı yeniden hizmet vermeye başladı

EGO Genel Müdürlüğü Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Değerli Yolcularımız,

Ankara Metrosu M2 hattında yaşanan haberleşme ve güç kaynağı arızaları giderilmiş olup, metro seferlerimiz normale dönmüştür. Trenlerimiz, Kızılay-Koru hattı boyunca tüm istasyonlarda düzenli olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz."

METROLARIN ARIZA YAPMASI GÜNDEM OLDU

Ankara için kritik öneme sahip metroda geçtiğimiz haftalarda da su baskınından kaynaklı bir hizmet aksaklığı meydana gelmişti. Bir kez daha seferlerin aksaması ise akıllara bu olayı getirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER