EGO Genel Müdürü Engin, Polatlı’daki vatandaşların sorunlarını dinleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden Polatlı’da ikamet eden vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yaptı. Buna göre EGO’nun Genel Müdürü Taylan Engin, Polatlı’da vatandaşlarla buluşacak.

EGO Genel Müdürü Engin, Polatlı’daki vatandaşların sorunlarını dinleyecek

Ulaşım konusundaki faaliyetlerini titiz ve güvenli şekilde devam ettiren EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda Polatlı ilçesinde ikamet eden vatandaşların problemleriyle yakından ilgilenmek için genel müdürün katılacağı bir buluşma organizasyonu yapılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda EGO Genel Müdürü Taylan Engin ve beraberindeki bir heyet Gölbaşı ve Haymana’ya ziyaretlerde bulunup vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemişti. EGO Genel Müdürlüğü’nün paylaşımında, EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve ilgili daire başkanlarının 24 Temmuz Çarşamba günü belirlenen bir saatte, Polatlı’da belirlenen bir kültür merkezine geleceği açıklandı.

EGO GENEL MÜDÜRÜ ENGİN POLATLI’DAKİ VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

EGO Genel Müdürü Engin, Polatlı’daki vatandaşların sorunlarını dinleyecek

Açıklamada, EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve ilgili daire başkanlarının Polatlı ilçesinin ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve vatandaş taleplerini dinlemek amacıyla 24 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’de Polatlı Belediyesi Yeni Hizmet Binası 13 Eylül Kültür Merkezi’nde olacaktır. Polatlılı vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini paylaşmak üzere katılımını bekleriz. Saygılarımızla.” ifadeleri yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Polatlı’da ikamet eden vatandaşların, görüş ve önerilerini paylaşmaları için katılımlarını bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER