EGO Genel Müdürlüğü yönetiminde Ankara'nın trafik sorunları masaya yatırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Ankara’nın trafik sorunlarının çözümü için uzman akademisyenlerin ve meslek odalarının temsilcilerinin katıldığı bir toplantı yapıldı.

EGO Genel Müdürlüğü yönetiminde Ankara'nın trafik sorunları masaya yatırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Ankara’da yaşanan trafik sorunları için önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıya üniversitelerde ulaşım alanında uzmanlaşmış akademisyenler ile meslek odalarının temsilcileri katıldılar. Ankara’daki trafik sorunlarının ele alındığı toplantının oldukça yararlı geçtiği bildirildi.

EGO Genel Müdürlüğü yönetiminde Ankara'nın trafik sorunları masaya yatırıldı

ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER GELİŞTİRİLECEK

Gerçekleştirilen toplandı EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin’in yönetiminde yapıldı. Aynı zamanda ulaşım konusunda uzman bir akademisyen olan Dr. Taylan Engin toplantıda yaptığı açıklamada, “EGO ulaşımdan sorumlu kamu otoritesi olarak, şehirde yaşanan trafik problemlerine çözüm üretmek amacıyla sorumluluk almaya kararlıdır. Bu çerçevede çözüm odaklı projelerin geliştirilmesi ve acil müdahale önerilerinin oluşturulması için akademisyenler ve uzmanlarla iş birliği içerisinde bir süreç yürütülecektir.” ifadelerini kullandı.

YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Yapılan toplantıda Ankara’da yaşanan trafik sorunlarına dair fikir alışverişi yapıldı. Bu problemlere kısa, orta ve uzun vadeli çözüm önerileri geliştirilebilmesi için ortak bir yol haritası belirlenerek buna dair çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

EGO Genel Müdürlüğü yönetiminde Ankara'nın trafik sorunları masaya yatırıldı - Resim : 2

EGO Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirmiş olduğu toplantıda ortaya çok önemli projeler çıkarken bu projelerin geliştirilmeleri için yoğun bir çalışma gerçekleştirilecek. Yapılacak olan bu projeler ile Ankara’da yaşanan trafik sorunlarının çözümü hızlı bir şekilde sağlanabilecek. Buna dair ilerleyen dönemlerde yeni toplantılar yapılacağı ve alınacak kararların kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı.

SONRAKİ HABER