EGO Genel Müdürlüğü otobüslerin bakım ve onarımı kendi özkaynaklarıyla karşılayarak tasarruf ediyor

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir son dakika açıklaması ile yeni tasarruf adımı da duyuruldu. EGO Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan otobüslerin bakım ve onarımının kendi atölyelerinde yapılarak tasarruf edildiği ifade edildi.

EGO Genel Müdürlüğü otobüslerin bakım ve onarımı kendi özkaynaklarıyla karşılayarak tasarruf ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) iştiraklerinden EGO Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan otobüslerin bakım ve onarımını kedi öz kaynakları ile yapmaya başladı. EGO, 2'nci Bölge Otobüs İşletmesi Şube Müdürlüğü içinde bulunan atölyelerinde otobüslerin her türlü bakım ve onarımlarını kendi öz kaynaklarını kullanarak karşılıyor.

Macunköy 2. Bölge Otobüs İşletmesi Şube Müdürlüğü içinde yer alan atölyelerde kaporta tamiri, boya, cam değişimi, koltuk döşemesi yenilemesine kadar her türlü onarım faaliyeti teknik ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

-EGO, OTOBÜSLERİN BAKIM VE ONARIMI KENDİ ÖZKAYNAKLARIYLA KARŞILIYOR

Atılan tasarruf adımı sayesinde otobüslerin bakım ve onarım maliyetleri düşerken EGO, hem önemli miktarda tasarruf ediyor hem de otobüsler daha hızlı sefere hazır hale getiriliyor.

EGO Genel Müdürlüğü otobüslerin bakım ve onarımı kendi özkaynaklarıyla karşılayarak tasarruf ediyor

EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, “Elimizdeki kısıtlı kaynakları doğru yönetmeye çalışıyoruz” ifadelerine yer verdiği açıklamasında uygulama hakkında da bilgiler verdi.

EGO Genel Müdürlüğü otobüslerin bakım ve onarımı kendi özkaynaklarıyla karşılayarak tasarruf ediyor - Resim : 2

Model yılı 2010 ve öncesi olan araçların yenileme, bakım ve onarımının yapıldığını belirten EGO Genel Müdürü Dr. Engin, “Son 3 aydır başlattığımız bir çalışmayla kullanılamaz durumda olan, yanmış, şasesi çürümüş, kaporta bakımı gerektiren araçlarımızı burada sil baştan tekrar ayağa kaldırıyoruz.” dedi. Büyük ölçüde tasarruf sağlanan uygulamanın devam edeceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER