EGO Genel Müdürlüğü Gölbaşı ve Haymana’daki vatandaşların sorunlarını dinledi

EGO Genel Müdürlüğü geçtiğimiz gün Gölbaşı ve Haymana’daki merkezlere ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

EGO Genel Müdürlüğü Gölbaşı ve Haymana’daki vatandaşların sorunlarını dinledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, başkentin birçok ilçesindeki ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların ulaşım problemlerini çözmeye çalışıyor. Taylan Engin ve beraberindeki heyet, Ankara’nın Gölbaşı ve Haymana ilçelerindeki belirli merkezlere ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında EGO Genel Müdürü Taylan Engin Gölbaşı ve Haymana’daki vatandaşların ulaşım problemlerini dinledi, taleplerine çözüm üretmeye çalıştı.

EGO VATANDAŞLARA DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEK

EGO Genel Müdürlüğü Gölbaşı ve Haymana’daki vatandaşların sorunlarını dinledi

13 Haziran Çarşamba günü belirlenen saatlerde Gölbaşı ve Haymana’daki merkezlerde vatandaşlarla buluşan EGO Genel Müdürlüğü, bu ziyaretlerini daha önce Çubuk, Etimesgut ve Beypazarı ilçeleri için de yapmıştı. EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, ziyaret ettiği ilçelerde, sorunları ve önerileri dinleyerek gelecekte atılacak adımları vatandaşlarla birlikte değerlendirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Haymana Belediyesi’nden yetkililerin de katılım sağlayarak destek verdiği toplantılarda; vatandaşların toplu taşıma konusundaki görüşlerini dinleyen EGO Genel Müdürü ve ilgili daire başkanları, çözüm odaklı çalışmalarla vatandaşlara destek olmayı sürdüreceklerini dile getirdi. EGO Genel Müdürü Engin, ziyaretlerde vatandaşların ulaşım sorunlarını birebir dinlediklerini ve alınan geri bildirimler doğrultusunda çalışmalarının devam edeceklerine vurgu yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER