EGO duyurdu! Milli maç heyecanı için seferler uzatıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla milli maç heyecanı için seferlerin uzatıldığını duyurdu.

EGO duyurdu! Milli maç heyecanı için seferler uzatıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, yarın oynanacak Türkiye-Hollanda maçı için seferleri uzattığını duyurdu.

EGO Genel Müdürlüğü, eski adı Twitter olan X hesabından "Milli maç heyecanı için seferlerin uzatıldı" başlıklı bir paylaşım yaptı.

METRO VE OTOBÜS SEFERLERİ UZATILDI

EGO Genel Müdürlüğü'nün paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Milli maç heyecanı için seferlerin uzatıldı. 06 Temmuz Cumartesi saat 22.00'de oynanacak olan Türkiye-Hollanda çeyrek final maçını milli takımımızın kazanması veya maçın uzatmalara gitmesi halinde metro seferlerimiz 15 dakika aralıklarla 02.00'ye, otobüs ring seferlerimiz ise metro seferlerimizle eş zamanlı olarak uzatılacaktır. Milli takımımızın zaferini birlikte kutlamak dileğiyle..."

EGO duyurdu! Milli maç heyecanı için seferler uzatıldı

Yarın oynanacak Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı için nefesler tutuldu. Şehrin birçok noktasında dev ekranlar kurulacak ve milli maç heyecanı birlikte yaşanacak. EGO Genel Müdürlüğü'nün milli maç heyecanı için seferleri uzattığını duyurması ise vatandaşları sevindirdi. Türkiye-Hollanda EURO 2024 çeyrek final maçı 6 Temmuz Cumartesi (yarın) saat 22:00'de oynanacak. TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak maçı izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER