EGO açıkladı: Başkent Kart İşlem Merkezi hizmet günleri değişti

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm Ankaralılara sunulan ve şehrin sunduğu çeşitli hizmetlerden yararlanmalarını sağlayan Başkent Kart hakkında yeni bir açıklama geldi.

EGO açıkladı: Başkent Kart İşlem Merkezi hizmet günleri değişti

Ankara Büyükşehir Belediyesi (AABB), kent halkı için Başkent Kart'ı hizmete almıştı. Başkent Kart, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm Ankara halkına sunulan ve şehrin sunduğu çeşitli hizmetlerden pratik ve kolaylıkla yararlanmalarını sağlayan bir şehir olarak hayata geçirildi.

Aynı zamanda Türkiye'nin en gelişmiş şehir kartı olarak da bilinen Başkent Kart ile ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren EGO Genel Müdürlüğünden yeni bir açıklama geldi.

EGO'DAN BAŞKENT KART İŞLEM MERKEZİ DUYURUSU

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında Başkent Kart İşlem Merkezlerinin pazar günleri de açık olacağı bilgisine yer verildi. EGO Genel Müdürlüğü, ''Değerli Vatandaşlarımız;

Yoğun talep nedeniyle Kızılay Başkent Kart İşlem Merkezimiz pazar günü de hizmet vermeye devam edecektir.

EGO açıkladı: Başkent Kart İşlem Merkezi hizmet günleri değişti

08/09/2024 Pazar günü 10:00-18:00 saatleri arasında Başkent Kart’a ilişkin tüm işlemlerinizi Kızılay İstasyonunda bulunan 8 adet Kart İşlem Merkezimiz ve Kiosklardan ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi. Bu çerçevede Başkent Kart İşlem Merkezleri bugün akşam 18.00'e kadar ziyaret edilerek işlemler yapılabilecek.

SONRAKİ HABER