Cebinde 22.500 TL'si olan başvursun! Ankara Büyükşehir Belediyesi konut satışı yapacak

Ev sahibi olmak isteyen kişilere Ankara Büyükşehir Belediyesi satış duyurusu yayımladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak konut satışı, Çankaya mağaza satışı ve Gölbaşı, Çankaya, Etimesgut arsa satışı yapacak!

Cebinde 22.500 TL'si olan başvursun! Ankara Büyükşehir Belediyesi konut satışı yapacak

Özellikle de Kahramanmaraş depremi sonrasında aldığı yoğun göçle nüfus artışı hızlanan Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarında da büyük artış yaşanmıştı. Ankara'da ev sahibi olmak, arsa, dükkan yatırımı yapmak isteyenlere Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden duyuru yapıldı. ABB ihale ile konut, arsa ve mağaza satışı yapacak.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAMAK KONUT SATIŞI 2024!

Ankara'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak ABB konut satışı yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada "Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait satış yetkisi Belediyemize verilen ve Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel ve bağımsız bölüm numarası, kıymet takdir bedeli (muhammen bedeli), geçici teminatı yazılı taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, sözleşme karar pulu, ilan giderleri ve diğer giderleri peşin ödenmesi şartıyla peşin perakende (tek tek / ayrı ayrı) mülkiyet satışı yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Cebinde 22.500 TL'si olan başvursun! Ankara Büyükşehir Belediyesi konut satışı yapacak

ABB ÇANKAYA MAĞAZA VE KONUT SATIŞI 2024!

Cebinde 22.500 TL'si olan başvursun! Ankara Büyükşehir Belediyesi konut satışı yapacak - Resim : 2

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ETİMESGUT, ÇANKAYA VE GÖLBAŞI ARSA SATIŞI 2024!

Cebinde 22.500 TL'si olan başvursun! Ankara Büyükşehir Belediyesi konut satışı yapacak - Resim : 3

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Eylül 2024 tarihinde düzenlenecek olan ihaleyle satılacak olan arsa ve konutlar için ihale tekliflerinin en geç 26 Eylül günü saat 12:00' ye kadar ihale komisyonuna teslim edilmiş olması yeterli olacak. En yüksek teklif sahibi taşınmazı satın almaya hak kazanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER