Başkent Ankara'da coşkulu 30 Ağustos kutlamaları gerçekleşti

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kentin dört bir yanında düzenlediği etkinliklerle kutladı. Etkinlikler kapsamında Tan Taşçı konserine de yer verildi.

Başkent Ankara'da coşkulu 30 Ağustos kutlamaları gerçekleşti

30 Ağustos Zafer Bayramı, ülkemizin dört bir yanında büyük bir coşku içinde kutlandı. Başkent Ankara'da da birbirinden farklı pek çok etkinlik düzenlenirken bu etkinliklere katılım da yoğundu. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı düzenlediği etkinliklerle kutladı.

ABB tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında sanatçı Tan Taşçı, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda, hayranlarıyla buluştu. Konsere ABB Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. Konser programına katılım sağlayan vatandaşlara seslenen ABB Başkanı Yavaş, “30 Ağustos Zaferi bizim için çok önemli bir zafer. Kutlamak istemeyenlere, yok sayanlara inat daha canlı kutlamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NDA ABB'DEN ETKİNLİKLER

Ankaralılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlarken kentin dört bir yanını Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile süsleyen ABB, şehir bando takımının da sokağa çıkmasıyla marşlarla kutladı.

Başkent Ankara'da coşkulu 30 Ağustos kutlamaları gerçekleşti

29 Ağustos’ta Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın katıldığı söyleşiyle başlayan etkinlikler, Aile Yaşam Merkezleri ile Gençlik Merkezlerinde düzenlenen birbirinden renkli gösteriler eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Başkent Ankara'da coşkulu 30 Ağustos kutlamaları gerçekleşti - Resim : 2

Kutlamalar, 30 Ağustos akşamı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılımıyla Tan Taşçı’nın konseri ile son buldu. Konserde Ankaralılara seslenen ABB Başkanı Yavaş, “İnşallah bu bayrak sonsuza kadar bu topraklar üzerinde dalgalanacak” diyerek gençlere olan güvenini vurguladı.

SONRAKİ HABER