Başkan Yavaş'tan okullara çifte destek: Temizlik ve malzeme ABB'den!

Okullarda son dönemde artan temizlik ve hijyen sorunları öğrencilerin sağlıklarını tehdit ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi okullara çifte destek müjdesi açıkladı.

Başkan Yavaş'tan okullara çifte destek: Temizlik ve malzeme ABB'den!

Son dönemde okullarda temizlik ve hijyen sorunları yaşanmaya başlarken Ankara Büyükşehir Belediyesi yaşanan sorunları çözmek adına devreye girdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dün yapmış olduğu açıklama ile okullara temizlik malzemesi desteğinde bulunacaklarını açıklamıştı. Yoğun talep üzerine Başkan Yavaş okullara malzeme desteğinin yanı sıra temizlik hizmeti de sağlayacaklarını duyurdu.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN OKULLARA TEMİZLİK VE MALZEME DESTEĞİ MÜJDESİ!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "Okullarımıza Çifte Destek: Malzemesi de Temizliği de Bizden! Başkentimizin okullarına hem temizlik malzemesi sağlıyor hem de hijyenik ortamlar oluşturuyoruz.

‘Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek’ projemizle; okullarımıza ücretsiz temin ettiğimiz temizlik malzemelerinin yanında, her hafta sonu mesai arkadaşlarımızla okullarımızı temizlemeyi hedefliyoruz." diyerek başvuru yapan okullara hem temizlik malzemesi hem de temizlik hizmeti desteği sağlayacaklarını açıkladı.

Başkan Yavaş'tan okullara çifte destek: Temizlik ve malzeme ABB'den!

Başkan Yavaş dün gerçekleştirmiş olduğu açıklamasında okullarda yaşanan hijyen ve temizlik sorunları nedeniyle ABB olarak başvuru yapan okullara temizlik malzemesi desteği sağlayacaklarını duyurmuştu. Bugün yapılan yeni açıklama ile okullara temizlik malzmesinin yanı sıra temizlik hizmeti desteği de sağlanacağı duyurulmuş oldu. Başvurular Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden kabul edilecek. Online başvuru formu okul müdürü ya da okulda görevli öğretmen tarafından doldurulabilecek. Velilerin başvuruları kabul edilmeyecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER