Başkan Yavaş duyurdu! ABB okullara temizlik ve hijyen desteği sağlayacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son dönemde okullarda artan temizlik ve hijyen sorunları nedeniyle başvuru yapan tüm okullara temizlik malzemesi desteği sağlayacaklarını duyurdu.

Başkan Yavaş duyurdu! ABB okullara temizlik ve hijyen desteği sağlayacak

2024 - 2025 eğitim öğretim yılı sancılı başlamış, pek çok okulda temizlik personeli olmadığı yönünde şikayetlerde artış yaşanmıştı. Pek çok veli sosyal medyadan resimler paylaşarak okullarda temizlik ve hijyen sorunları yaşandığını iddia ederken konu hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi örnek olacak bir projeye imza attı. ABB Başkanı Mansur Yavaş yapmış olduğu açıklama ile okullara temizilk malzemesi desteği sağlayacaklarını duyurdu.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN BAŞVURU YAPAN OKULLARA TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ!

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "Tüm çocuklarımızın hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitim alması için Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Başvuran her okula temizlik malzemelerini eksiksiz ulaştırarak, eğitimde fırsat eşitliği ve sağlıklı bir gelecek adına kararlılıkla ilerliyoruz." diyerek başvuru yapan okullara temizlik malzemesi yardımında bulunacaklarını belirtti.

Başkan Yavaş duyurdu! ABB okullara temizlik ve hijyen desteği sağlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden online başvuru formu dolduran okullar için süreç başlayacak. Ancak başvuru formunu okul müdürü ya da okulda görevli olan öğretmenin doldurması zorunlu tutulacak. Her okul için sadece bir başvuru kabul edilecek. Tek bir kişinin başvuru yapması yeterli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER