Başkan Yavaş, Ankara'da yürüyen merdivenlere sabotaj görüntülerini paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da sık sık şikayet konusu olan arızalı yürüyen merdivenler konusunda sabotaj görüntülerini paylaştı. Yasal işlem başlatacaklarını duyurdu.

Ankara'da son dönemde en çok şikayet edilen konuların başında yer alan yürüyen merdivenlerde yaşanan arızalar hakkında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni açıklamalarda bulundu. Başkan Yavaş yürüyen merdivenlere sabotaj düzenleyen kişilerin görüntülerini paylaşarak bu kişilere karşı yasal süreci başlatacaklarını ifade etti.

ANKARA'DA YÜRÜYEN MERDİVENLERE SABOTAJ KAMERALARA TAKILDI!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapmış olduğu açıklamasında "Değerli vatandaşlarım, Ankara genelindeki yürüyen merdivenlere ve asansörlere kasıtlı zarar veren kişiler hakkında yasal işlem başlatacağız. Kamuya hizmet eden bu araçları 7/24 gözetliyor ve mağduriyet yaşanmaması için kararlılıkla çalışıyoruz. Kamu malı gelecek nesillere mirasımızdır, hep birlikte sahip çıkacağız." diyerek yapılan sabotajların görüntülerini kamuoyu ile paylaştı.

Başkan Yavaş, Ankara'da yürüyen merdivenlere sabotaj görüntülerini paylaştı

Başkan Mansur Yavaş asansör ve yürüyen merdivenlerde yaşanan her türlü arıza ve sorunda vatandaşların 0534 010 19 17 numaralı arıza hattını ya da Başkent 153’ü aramalarını istedi. Asansör ve yürüyen merdivenleri bilerek bozan ya da durduran kişiler hakkında yasal işlem yapılacağı bir kere daha vurgulanırken herkesin bu konu hakkında dikkatli ve duyarlı olması istendi.

Kaynak: Haberankara.com