Başkan Mansur Yavaş, Başkent Arıcılık Zirvesi'ne katıldı

Anfa Fuar ve Kongre Merkezi’nde yoğun ilgi gören Başkent Arıcılık Zirvesi’ni ziyaret eden ABB Başkanı Mansur Yavaş yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Yavaş arıcılığın önemini vurgularken stantları da tek tek gezdi.

Başkan Mansur Yavaş, Başkent Arıcılık Zirvesi'ne katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Anfa Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Başkent Arıcılık Zirvesi'ne katıldı. Zirveye katılan standları tek tek gezen Başkan Yavaş, arıcılığın önemini vurgularken çiftçilere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

ABB BAŞKANI YAVAŞ'TAN ÇİFTÇİLERE DESTEK SÖZÜ!

Tarımın en önemli yapı taşlarından birinin de arıcılık olduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapmış olduğu açıklamasında "Anfa Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediğimiz ‘Başkent Arıcılık Zirvesi’ne katıldık. Ülkemizi doğrudan etkileyen ve tarımın en önemli yapı taşlarından biri olan arıcılık hakkında istişarede bulunduk. Çiftçilerimizin ihtiyacı olan desteği sağlamaya her daim devam edeceğiz." diyerek arıcılığın önemine değindi.

Başkan Mansur Yavaş, Başkent Arıcılık Zirvesi'ne katıldı

Düzenlenen zirvede yoğun ilgi ile karşılanan ABB Başkanı Mansur Yavaş stantları tek tek gezerek hem arıcılık hakkında istişarelerde bulundu, hem de üreticilerin talep, istek ve görüşlerini dinledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik olarak sağlanan desteklere devam edileceğini belirten Başkan Yavaş üretimi desteklemenin en önemli öncelikleri olduğunun altını çizdi. ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen zirve 19 Ekim 2024 Cumartesi günü sona erecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER