Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ABB Başkanı Yavaş’ı ziyaret etti

Başkent Ankara’ya giden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ABB Başkanı Yavaş’ı ziyaret etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bir dizi görüşme için Başkent Ankara’ya geldi. Yeniden Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı seçilen Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Akın, ziyarete ilişkin memnuniyetini dile getirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bir dizi görüşme için geldiği Başkent Ankara’da mevkiidaşı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AKIN'DAN ABB BAŞKANI YAVAŞ’A ZİYARET

Yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ABB Başkanı Yavaş’ı tebrik eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Akın, görevinde daha nice başarılara imza atarak Türkiye’nin Başkenti Ankara’yı layık olduğu konuma getireceğine inancının tam olduğunu vurguladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ABB Başkanı Yavaş’ı ziyaret etti

Sohbet havasında geçen ziyarette belediye başkanları fikir alışverişinde bulunurken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Akın’a nazik ziyareti için teşekkür eden ABB Başkanı Yavaş “Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” diyerek en kısa zamanda Balıkesir’e gelmek istediğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Akın, ABB Başkanı Yavaş'a misafirperverliği için teşekkür ederken ikiliden hatıra fotoğrafı da geldi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER