ASKİ Spor'dan Yusuf Fehmi Genç, Polonya'da Avrupa Şampiyonu olup İstiklal Marşı'nı okuttu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü’nün genç haltercisi Yusuf Fehmi Genç, Polonya’da düzenlenen U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil ederek Avrupa Şampiyonu oldu.

ASKİ Spor'dan Yusuf Fehmi Genç, Polonya'da Avrupa Şampiyonu olup İstiklal Marşı'nı okuttu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin spor alanında başarılarına bir yenisi daha eklendi. Bu başarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın hemen öncesinde gelmesi ise özellikle anlamlı oldu. Polonya’da düzenlenen U23 Avrupa Halter Şampiyonası’ndan Ankara’ya başarı haberleri gelmeye devam ediyor. ASKİ Spor Kulübü’nün genç haltercileri Polonya'da düzenlenen şampiyonaya damga vurmayı sürdürüyorlar.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU GELDİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir açıklama yaparak güzel haber kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre ASKİ Spor Kulübü’nün sporcusu Yusuf Fehmi Genç, U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda podyuma çıktı ve 67 kilogramda Avrupa Şampiyonu oldu. Yusuf Fehmi genç, koparmada 144 kg, silkmede 176 kg kaldırdı. Toplamda 320 kg kaldıran başarılı genç sporcu Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye’yi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde gururlandırdı.

ABB AÇIKLAMA YAPTI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal medyada bir paylaşım yapılarak bu güzel haber tüm Türkiye ile paylaşıldı. Açıklamada, “Cumhuriyet Bayramımız öncesinde bütün kategorilerde şampiyon olarak İstiklal Marşımızı Avrupa’ya dinleten sporcumuza teşekkür ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

ASKİ SPOR KULÜBÜ'NÜN BAŞARISI

ASKİ Spor Kulübü’nün Polonya’da Türkiye’yi temsil eden sporcuları başarılı sonuçlar alarak tüm dikkatleri üzerlerine çektiler. Daha önce Kaan Kahriman, Harun Algül ve Cansu Bektaş Avrupa Şampiyonu ve Burak Aykun da Avrupa Üçüncüsü olmuştu. Polonya’dan gelen bu güzel haberler ile beraber ASKİ Spor Kulübü ülkenin gururu olan sporcuları yetiştirmeye devam ettiğini bir defa daha göstermiş oldu.

SONRAKİ HABER