ASKi Spor'dan Cansu Bektaş halterde Avrupa Şampiyonu oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü’nün sporcularından olan Cansu Bektaş U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda kategorisinde Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye’yi gururlandırdı.

ASKi Spor'dan Cansu Bektaş halterde Avrupa Şampiyonu oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin spor alanında yapmış olduğu yatırımlar meyvelerini vermeye devam ediyor. ASKİ Spor Kulübü’nün genç sporcularından olan Cansu Bektaş Polonya’da düzenlenen U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda podyuma çıkıp Avrupa Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU!

U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda 45 kg kategorisinde yer alan Cansı Bektaş, koparmada 75 kg, silkmede 91 kg, toplamda ise 166 kg kaldırarak Avrupa Şampiyonu oldu. Türkiye’ye bir Avrupa Şampiyonluğu kazandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKi Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Cansu Bektaş hem Ankara’yı hem de tüm Türkiye’yi gururlandırdı.

ASKİ SPOR’DAN 6 SPORCU KATILDI

Polonya’da düzenlenen U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli takım ile ASKi Spor’un 6 sporcusu yer alıyor. 3 Kasım tarihine kadar devam edecek olan şampiyonada diğer sporculardan da başarılı sonuçlar bekleniyor. ASKİ Spor sporcuları Burak Akyun, Kaan Kahriman ve Taner Çağlar gençler kategorisinde yer alacaklar. Harun Akgün ile Yusuf Fehmi Genç ise U23 kategorisinde bulunuyorlar. Bu kategoride Cansu Beltaş şampiyonanın ilk gününde podyuma çıkıp Avrupa Şampiyonu oldu.

Türkiye milli takımı ile beraber şampiyonada yer alan sporculardan gelecek iyi haberler zor bir süreçten geçen ülkede teselli kaynağı oluyor. Cansu Bektaş’ın Avrupa Şampiyonu olması bundan dolayı oldukça önemli olarak görüldü. Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKi Spor Kulübü’nün sporcularının gösterdikleri başarı özellikle bu dönemde çok daha fazla önemli hale geldi.

SONRAKİ HABER