ASKİ Elmadağ’daki muhtarların sorunlarına çözüm aradı

ASKİ Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay, Elmadağ muhtarlarıyla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve çözüm aradı.

ASKİ Elmadağ’daki muhtarların sorunlarına çözüm aradı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, su ve kanalizasyon hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların problemlerine de çözüm aramaya devam ediyor. ASKİ Genel Müdürlüğünün Hizmet Odaklı Muhtar Buluşmaları da bu kapsamda Ankara’nın çeşitli ilçelerinde, muhtarların katılımıyla gerçekleşiyor. Bu kapsamda ASKİ Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay, Elmadağ muhtarlarıyla bir araya geldi.

ASKİ Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay, Hizmet Odaklı Muhtar Buluşmaları kapsamında Elmadağ muhtarlarıyla buluştu. Müdür Memduh Aslan Akçay, Elmadağ’ın muhtarlarının mahallelerindeki sorun ve taleplerini dinlerken, ilçeye yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili de onlara bilgi verdi.

Geniş katılımın olduğu Elmadağ muhtarlarının buluştuğu ASKİ toplantısında muhtarlara içecek ve kuru pasta ikramında da bulunuldu.

ASKİ Elmadağ’daki muhtarların sorunlarına çözüm aradı

MUHTARLARIN SORUNLARI ELE ALINDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün Hizmet Odaklı Muhtar Buluşmaları kapsamında Elmadağlı muhtarların sorunlarına çözüm aramaya yönelik gerçekleştirilen toplantı, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.

ASKİ Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Hizmet Odaklı Muhtar Buluşmalarımız Devam Ediyor.

Elmadağ muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların mahallelerindeki sorun ve taleplerini dinleyen ASKİ Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay, ilçeye yapılan yatırımlar ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER