Ankara’nın o ilçelerinde yaşayanlar gönül rahatlığıyla trafiğe çıkabilecekler! Belediye o yolları yeniledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin birçok ilçesindeki yol çalışmalarında büyük oranda aşama kaydetti. Ankara’daki bazı ilçelerde o yollar belediye tarafından yenilenerek ulaşım ağları da genişletildi.

ABB o ilçelerdeki yolları baştan aşağı yeniledi!

Sosyal ve kültürel faaliyetler kadar altyapı çalışmalarına da ağırlık veren Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde ilçede daha huzurlu, güvenli ve rahat bir ulaşımın olduğu bir ortam yaratılması adına Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda ABB, başkentin birçok ilçesindeki asfalt serim çalışmalarıyla trafiğe çıkacak vatandaşları rahatlatırken, yolları da yeniliyor.

ÇUBUK’TAN KAHRAMANKAZAN’A YOLLAR YENİLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin haftalardır sürdürdüğü asfalt serim çalışmaları kapsamında Çubuk’tan Kahramankazan’a kadar bazı ilçelerin belirli bölgelerinde yollar yenilendi. Ankara’nın Çubuk, Güdül, Mamak, Akyurt, Kahramankazan ilçelerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle birçok mahalle ve cadde asfalt çalışmalarını sürdürdüler.

Çubuk’ta Sünlü Bulvarı, Güdül’de Sorgun, Karacaören, Yelli Mahalleleri, Mamak’ta 1923. Cadde, Akyurt’ta Cücük, Saracalar, Büğdüz Mahalleleri, Kahramankazan’da Ciğir, Tekke, Saray Mahalleleri’ndeki muhtelif yerlerde belediye bünyesindeki Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla bu yerlerdeki asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Aynı çalışma kapsamında Akyurt ilçesindeki Çubuk Caddesi’nde de ekipler yolları asfaltlamaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin çeşitli ilçelerinde gerçekleştirdiği asfalt serim çalışmalarını sosyal medya hesapları üzerinden de bir video ile paylaştı. Paylaşımda tamamlanan asfalt serim çalışmaları ile söz konusu ilçelerdeki kent ulaşımında konforlu dönüşüm devam edildiği belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER