Ankaralılar EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Toplu taşıma bugün bu kişilere ücretsiz

EGO Genel Müdürlüğü, Ankara'daki toplu taşıma hizmetini sağlamaya devam ederken zaman zaman yaptığı duyurularla da kent halkını bilgilendirmeye devam ediyor. 2 Haziran tarihi ile yeni bir duyuruya yer veren EGO'dan önemli bir duyuru geldi.

EGO otobüsleri bugün LGS adaylarına ücretsiz olacak

Ankara'da yaşayan vatandaşların şehir içi ulaşımlarını sağlamak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) iştiraki olarak hizmetlerini sürdüren EGO Genel Müdürlüğü, yeni bir açıklamaya yer verdi. 2 Haziran tarihinde yapılan açıklama ile Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek olan adaylar için sevindiren haber verildi.

LGS adayları uzun bir maratonun ardından bugün istedikleri lisede eğitim hayatlarına devam edebilmek için sınavda ter dökecek. LGS adayları sınav heyecanı yaşarken Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü de sınava girecek öğrenciler için toplu taşımanın bugün ücretsiz olacağını duyurdu.

ANKARA'DA BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek LGS sınavının ilk oturumu saat 09:30'da ikinci oturumu 11:30'da başlayacak. Ankara'daki öğrencilerin sınav heyecanına ortak olmak isteyen ABB EGO Genel Müdürlüğü de resmi sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada 2 Haziran Pazar günü LGS sınavına girecek öğrencilerin, sınav görevlilerinin EGO otobüslerinden ve EGO'ya bağlı demiryolu ulaşımlarından ücretsiz yararlanabileceğini duyurdu. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) katılacak öğrenciler ve sınav görevlileri, sınava ilişkin belgelerini ibraz etmeleri halinde, sınav günü EGO Genel Müdürlüğü'ne ait otobüs ve raylı sistemlerle verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz" denildi.

Ankaralılar EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Toplu taşıma bugün bu kişilere ücretsiz

Pazar günü sınava gidecek sınavdan dönecek olan tüm öğrenci ve görevliler belge ibrazı ile ücretsiz toplu ulaşım hizmetinden yararlanabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER