Ankaralı hanımlar ev ekonomisine burada katkı sağlıyor! Belediye satış yerini duyurdu

Başkent Ankara'da kadınların ev ekonomisine katkı sunması ve ekonomik gelir elde etmesi için belediyelerce verilen fırsatlara bir yenisi daha ekleniyor. Ankara'da yaşayan hanımların ev ekonomisine katkı sunması amacıyla belediyeden yeni açıklama geldi.

ABB Kadın Emeği Pazarı yeniden kuruluyor

Başkent Ankara'da kadınların ekonomisini, istihdamını desteklemek adına farklı belediyeler tarafından farklı çalışmalara imza atılıyor. Belediyelerin kadınlara yönelik çalışmaları aralıksız olarak devam ederken son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) açıklama geldi. ABB tarafından yapılan açıklamada kadınların ev ekonomilere katkı sunmaları için geliştirilen projeye dikkat çekildi.

ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada Kadın Emeği Pazarı'nın yeniden kurulacağı ifade edildi. Ankara'da ikamet eden kadın girişimcilerin hazırladığı el emeği, göz nuru ürünlerin kurulacak olan pazarda satışa sunulacağı ifade edildi.

ANKARA'DA KADIN EKONOMİSİ 'KADIN EMEĞİ PAZARI'NDA DESTEKLENİYOR

Ankara'da yaşayan ve ev ekonomisine katkı sunmak üzere hazırladıkları el emeği ürünleri ABB'nin desteği ile satışa çıkıyor. Kadın Emeği Pazarı projesi ile ev hanımlarının ekonomiye katkı sunmalarını destekleyen ABB'den yeni açıklama gelirken pazarın kurulacağı adres ve tarihlerde belli oldu.

Ankaralı hanımlar ev ekonomisine burada katkı sağlıyor! Belediye satış yerini duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi kadın emeği pazarı haziran ayında yeniden satışlar yapacak. Bu çerçevede 7, 8 ve 9 Haziran tarihlerinde Antares Alışveriş Merkezi'nde satışa çıkacak olan ürünleri almak, görmek isteyenlerin AVM'ye gitmeleri yeterli olacak.

ANTARES ALIŞVERİŞ MERKEZİ NEREDE?

Ankara'nın Keçiören ilçesi Ayvalı semtinde bulunan Antares Alışveriş Merkezinin tam adresi Ayvalı, Afra Cd 1/A, 06010 Keçiören/Ankara olarak kayıtlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER