Ankara'da nostalji rüzgarı devam ediyor! Sandalyesini kapan açık havada sinema keyfi yaşıyor

Başkent Ankara'da düzenlenen etkinliklere olan ilgi sürüyor. Belediyelerin ücretsiz etkinlik takvimleri takip edilirken açık havada sinema keyfi müjdesi veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri'ne devam ediyor.

Ankara'da nostalji rüzgarı devam ediyor! Sandalyesini kapan açık havada sinema keyfi yaşıyor

Başkent Ankara, birbirinden farklı pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Başkent Ankara'daki etkinlik programları devam ederken vatandaşlar da bu programlara katılmayı sürdürüyor. Kentteki etkinlik takvimine yeni programlar eklenmeye devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB)geçtiğimiz hafta başlattığı 'Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri' programına devam edileceğini duyurdu.

Ankaralıların yoğun ilgisine takiben devam kararı alınan programın bu hafta da Ankaralılarla buluşacağı ifade edilirken Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri hakkında ABB'nin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan paylaşımla detaylar da belli oldu.

ANKARA'DA YILDIZLARIN ALTINDA YEŞİLÇAM GECELERİ DEVAM EDİYOR

Ankara'daki ücretsiz etkinlik takvimleri yakından takip edilirken bu etkinliklere yenileri eklenmeye devam ediyor. Ankara'da ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikler vatandaşların dikkatini çekmeye devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda ''Yeşilçam Efsaneleri Açık Hava Sinemamızda Sizlerle...'' ifadelerine yer vererek "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri" Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda; patlamış mısır pamuk şeker ve gazoz ikramlarımızla siz sinemaseverleri bekliyor.'' davette bulundu.

Ankara'da nostalji rüzgarı devam ediyor! Sandalyesini kapan açık havada sinema keyfi yaşıyor

27 Temmuz 2024 Cumartesi günü akşam saat 21.00'de seyirci ile buluşacak olan Yeşilçam filmi Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşa Parkı'nda ücretsiz mısır ve gazoz ikramı ile devam edecek. Yeşil alan içerisinde ister minder ister sandalye getirerek etkinliğe katılım sağlayabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER