Ankara’da metro kullananlar için EGO önemli bir duyuru yaptı! Acelesi olanların planları aksayabilir

EGO Genel Müdürlüğü, sıcak havalar sebebiyle metrolar için yeni bir düzenleme yaptı. EGO, düzenlemenin detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Ankara’da metro kullananlar için EGO önemli bir duyuru yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden başkentte metro kullananlar için önemli bir duyuru yaptı. Özellikle daha hızlı ulaşım için metroları tercih eden Ankaralılar yaz boyunca bu konuda biraz hayal kırıklığına uğrayacak. EGO Genel Müdürlüğü, aşırı sıcaklar sebebiyle metrolarda yeni bir düzenleme yapacaklarını açıkladı.

HER İSTASYONDA METROLAR 15 DAKİKA BEKLEYECEK!

Ankara’da metro kullananlar için EGO önemli bir duyuru yaptı! Acelesi olanların planları aksayabilir

EGO’nun sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, Kızılay-Koru hattındaki metroların, her istasyonda 15 dakika bekleyeceği açıklandı. Bu uygulamanın sebebi ise aşırı sıcaklar sebebiyle oluşabilecek güç kaynağı kaynaklı arızalarının önüne geçmek olarak açıklandı. EGO’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Ankara Metrosu Kızılay-Koru istasyonları arasında, aşırı sıcaklar nedeniyle oluşan güç kaynağı arızaları kaynaklı, trenlerimiz 15 dakika süreyle bekletilecektir.

Söğütözü Metro İstasyonu’nda yapılacak güç kaynağı yenileme çalışması nedeniyle de trenlerimiz ilgili istasyonda 15 dakika süreyle bekletilecektir.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz.”

EGO’nun yaptığı yeni uyarı ile Kızılay-Koru hattını kullanacak vatandaşların gidecekleri yer için biraz daha erken çıkmaları gerekirken, özellikle acelesi olanların planlarının aksama ihtimali da yükseldi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER