Ankara'da bugün Karsu fırtınası esecek!

Başkent Ankara'da ABB tarafından düzenlenen konser programlarına olan ilgi devam ediyor. Belediye tarafından düzenlenen konserlere ait takvim de araştırma konusu olurken Ankara'da bugün Karsu'nun konser vereceği öğrenildi.

Ankara'da bugün Karsu fırtınası esecek!

Ankara'da düzenlenen etkinliklere katılım sağlamak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. Yapılan etkinlik duyuruları yakından talip edilirken Başkent Ankara, Hollanda ve Türkiye'nin 100 Yıllık dostluğu günü kapsamında pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ankara'da bugün Hollanda ve Türkiye'nin 100 Yıllık dostluğuna özel Karsu konserine imza atılacak.

Hollanda ve Türkiye'nin 100 Yıllık dostluğu kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) konser açıklaması geldi.

HOLLANDA VE TÜRKİYE'NİN 100 YILLIK DOSTLUĞU GÜNÜNE ÖZEL ANKARA'DA KARSU KONSERİ YAPILACAK

Ankara'daki ücretsiz konser takvimleri yakından takip ediliyor. Ankara'da ücretsiz konserler vatandaşların gündeminde yer alırken Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hollanda ve Türkiye'nin 100 Yıllık dostluğu gününü konser programı ile kutlayacaklarını duyurdu. ABB'nin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklamada ‘’Hollanda ve Türkiye'nin 100 Yıllık dostluğu notalara yansıyor, değerli sanatçı KARSU muhteşem sahne performansı ile Başkentlilerle buluşuyor.'' denildi.

Ankara'da bugün Karsu fırtınası esecek!

ABB Başkanı Mansur Yavaş ise ''Türkiye - Hollanda arasındaki dostluk diplomasinin 100. yılı sebebiyle gerçekleşecek konserde ondan başkası yer alamazdı. Hatay’daki hemşehrilerini zor zamanda yalnız bırakmayan, kibarlığı ve sevecenliğiyle kendine hayran bırakan kızımız Karsu. Başkentimize hoş geldin.'' ifadelerine yer vererek tüm Ankaralıları konsere davet etti.

26 Temmuz Cuma günü saat 20.30'da yapılacak olan konserin adresi de Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı olacak. Alana ring seferleri düzenlenecek. ring seferleri ise;

Zafer Çarşısı 17.00 - 24.00 Atatürk Orman Çiftliği arasında olacak.

SONRAKİ HABER