Ankara’da bizim çocukların maçı öncesi konser coşkusu yaşanacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kent Orkestrası, Türkiye - Çekya maçı öncesi konser düzenleyerek, başkentlilere maç öncesi konser coşkusu yaşatacak.

Ankara’da bizim çocukların maçı öncesi konser coşkusu yaşanacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) sosyal ve kültürel alanda yaptığı faaliyetler devam ediyor. Belediyenin kültür sanat ve müziği sevdirmeye yönelik yaptığı etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

EURO 2024 Almanya heyecanının başlamasıyla, Türk halkı millileri Avrupa Şampiyonası macerasında da yalnız bırakmamaya devam ediyor. Gürcistan’ın yendikten sonra Polonya karşısında mağlubiyet yaşayan Türkiye, yarın Çekya karşısında oynayacağı maçta aynı heyecanla tekrar sahaya çıkacak. Futbolseverler ise tek yürek Bizim Çocuklar’ı desteklerken Ankara’da birçok belediye de maçları çeşitli meydanlarda canlı şekilde veriyor.

Ankara’da bizim çocukların maçı öncesi konser coşkusu yaşanacak!

MİLLİ MAÇ ÖNCESİ ANKARA’DA KONSER COŞKUSU YAŞANACAK

Tüm bunların yanında Ankara milliler için yeni bir etkinliğe daha imza attı. Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kent Orkestrası, 26 Haziran Çarşamba saat 22.00’de yayınlanacak Türkiye - Çekya maçı öncesi saat 21.00’de milli takımızı coşkuyla desteklemek için özel bir konser verecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kent Orkestrası’nın milli maç öncesi vereceği konser Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda yapılacak.

ABB Kent Orkestrası’nın, milli maç öncesi Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda vereceği konserin detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER